Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ

Nogometaš se oprostio od kćeri: 'Daleko najteži dan u mom životu'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Njezina tragična borba zarobila je srca obožavatelja dok su joj roditelji dokumentirali posljednje tjedne i dane na Instagramu

Izvor: Instagram

Safiyya Voraje i Ashley Cain, majka i otac osmomjesečne djevojčice Azaylie Diamond koja je nedavno izgubila životnu bitku u borbi s akutnom mijeloičnom leukemijom, teško se nose s činjenicom da njihove kćerkice više nema. Otac Ashley, bivši nogometaš i reality zvijezda sada je podijelio da su se po posljednji put oprostili od kćerkice. Osmomjesečna djevojčica 30-godišnje britanske reality zvijezde preminula je krajem travnja nakon što se veći dio života borila s rakom. Njezina tragična borba zarobila je srca obožavatelja dok su joj roditelji dokumentirali posljednje tjedne i dane na Instagramu. Azejlijin sprovod bio je u petak, 21. svibnja.

'Lijepo, hrabro i inspirativno', napisao je danas uz fotografiju sebe, supruge i drugih dragih im ljudi koji su prisustvovali posljednjem ispraćaju. 'Zauvijek u mom srcu', poruka je njegovoj kćeri. 'Petak je bio daleko najteži dan u mom životu. Polažući svoju lijepu kćer, shvatio sam da je imala tako velik, pozitivan i moćan utjecaj, ne samo na mene i moju obitelj, već i na cijeli svijet. Počivaj u miru rajska princezice. Tata te voli zauvijek', srcedrapajuća je poruka. 

Prizori sa ispraćaja bili su veoma lijepi. Baloni u pastelnim bojama, veliki plišani lav i veliki buketi cvijeća...Ashley i Safiyya pustili su bijelu golubicu iz pletene košare, a kasnije su donijeli po jednu žutu ružu.

Povezane vijesti

 'Trenutno skupljam snagu za svaki novi dan. Bol zbog toga što ne mogu vidjeti svoju djevojčicu proždire mi cijelo tijelo. Danas sam obukao nove trkačke tenisice koje sam kupio nakon što je Azaylia dobila krila. Kupio sam ih u narančastoj boji da predstavljaju Azayliu i njezinu bitku, u nadi da će me nadahnuti da pronađem snagu i smanjim bol. Danima se pitam kada ću imati snage obući ih i krenuti. Istina, ne osjećam se snažno, osjećam se daleko od toga. Ali u vrijeme slabosti pomislio sam 'Što bi Azaylia učinila?' Bila bi hrabra, snažna i ustala bi, izašla i učinila ono što je potrebno. Probijala bi svaki novi izazov s namjerom i bez oklijevanja. Dakle, upravo to ću učiniti. Pretpostavljam da bol nikada neće nestati i neće biti lakše, ali postat ćemo jači', poručio je Cain prije sprovoda. 

Najčitanije

Najnovije