Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preteški dani

Nogometaš o životu nakon smrti kćerkice: 'Skupljam snagu za svaki novi dan'

Autor Ana - Marija Crnica
Autor Ana - Marija Crnica

Uvijek se, kaže, zapita što bi Azaylie učinila, i to mu daje snagu

Izvor: Instagram

Safiyya Voraje i Ashley Cain, majka i otac osmomjesečne djevojčice Azaylie Diamond koja je nedavno izgubila životnu bitku u borbi s akutnom mijeloičnom leukemijom, teško se nose s činjenicom da njihove kćerkice više nema. Otac Ashley, bivši nogometaš i reality zvijezda, novom je objavom na Instagramu rasplakao svoje pratitelje i otkrio im kako skuplja snagu za svaki novi dan bez Azaylie.

Bol zbog toga što ne mogu vidjeti svoju djevojčicu proždire mi cijelo tijelo

 'Trenutno skupljam snagu za svaki novi dan. Bol zbog toga što ne mogu vidjeti svoju djevojčicu proždire mi cijelo tijelo. Danas sam obukao nove trkačke tenisice koje sam kupio nakon što je Azaylia dobila krila. Kupio sam ih u narančastoj boji da predstavljaju Azayliu i njezinu bitku, u nadi da će me nadahnuti da pronađem snagu i smanjim bol. Danima se pitam kada ću imati snage obući ih i krenuti. Istina, ne osjećam se snažno, osjećam se daleko od toga. Ali u vrijeme slabosti pomislio sam 'Što bi Azaylia učinila?' Bila bi hrabra, snažna i ustala bi, izašla i učinila ono što je potrebno. Probijala bi svaki novi izazov s namjerom i bez oklijevanja. Dakle, upravo to ću učiniti. Pretpostavljam da bol nikada neće nestati i neće biti lakše, ali postat ćemo jači', poručio je Cain.

Ispod njegove objave nanizale su se stotine komentara podrške i molitvi. 'Ostani hrabar zbog nje, brate', napisao mu je jedan od pratitelja, 'Šaljem svu moguću podršku i snagu oboma. Ona će uvijek biti uz vas, pomagati vam u svim izazovima i borbama koje život donosi. Vjerujem u anđele čuvare, a Azaylia je tvoj anđeo', dodala je pratiteljica.

Povezane vijesti

I majka malene djevojčice nedavno se oglasila nakon gubitka kćerkice. 'Svaki dan je sve teže, ali Azaylie me naučila snazi i hrabrosti koju je imala cijelo vrijeme. Moram ju učiniti ponosno i biti ista takva. Znam da me gleda odozgo. Posebno ti hvala, prelijepa moja Azaylia, što si nas naučila pravom smislu života. Čast mi je što sam tvoja mama. Uživaj u raju i novim krilima anđele moj', napisala je Safiyya Vorajee.

Najčitanije

Najnovije