Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PALAČA SE TOG I BOJALA Nova snimka pokazuje da je Archie isti mama

Čiji će geni u konačnici prevladati, tek treba vidjeti, ali trenutno, dječak je isti mama Meghan

 Izvor: Profimedia

'Brinulo ih je kome će dijete više nalikovati, da, brinula ih je njegova boja kože', riječi su ovo kojima su 39-godišnja Meghan Markle i tri godine mlađi suprug princ Harry šokirali javnost početkom ožujka ove godine otkrivši tako kod Oprah Winfrey da su pojedini članovi kraljevske obitelji izrazili zabrinutost zbog boje kože koju će imati njihova buduća djeca. Također, indirektno su optužili 'Tvrtku' i da njihovom dvogodišnjem sinu Archieju nisu dodijelili kraljevsku titulu upravo zbog dječakove boje kože, a ako je suditi prema posljednjim fotografijama mališana - ono čega se obitelj pribojavala - sada se i ostvarilo jer korisnici društvenih mreža ne prestaju komentirati kako je dvogodišnjak mamina kopija.

Naime, u sklopu projekta 'Dio mene koji ne vidiš' koji je britanski princ pokrenuo s Oprah Winfrey, prikazan je i isječak videa u kojemu se dvogodišnji Archie ljulja na ljuljački, a korisnici Twittera ubrzo su primijetili nevjerojatnu sličnost između njega i mame Meghan. 'Njihove tamne oči i osmijeh, isti su', 'mislim da je trenutno u fazi gdje se mijenja iz Harryja u Meghan', 'presladak je, sav je na mamu', samo su neki od komentara na društvenim mrežama koji svjedoče kako dječak, iz dana u dan, sve više nalikuje na mamu u njegovoj dobi.

Archie Harrison Izvor: Profimedia

Povezane vijesti


Inače, do sada se često pisalo kako je Archie naslijedio Harryjeve gene, a crvenkasta kosa zasigurno se najviše isticala. No, sudeći prema spomenutoj videosnimci, kako raste, dječak postaje sve sličniji mami pa će biti izrazit zanimljivo vidjeti čiji će geni u konačnici prevladati. Također, s nestrpljenjem se iščekuje i rođenje Archiejeve sestrice, koja bi na svijet trebala stići kroz koji tjedan, a kojoj javnost već sada predviđa da će biti prava ljepotica.

Magazin

Royals