Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marijana Batinić: 'Na Instagramu idila, u stvarnosti kaos'

Neće tako skoro na kratki izlet

 Izvor: Instagram

Omiljena RTL-ova voditeljica Marijana Batinić na društvenim mrežama često dijeli svoje obiteljske trenutke. Najčešće su fotografije s njezinim kćerkicama, na koje je jako ponosna. Već neko vrijeme uživa na svom porodiljnom dopustu, što joj omogućuje da svaki dan doživi nešto novo s djevojčicama, šestogodišnjom Enom i Rozom koju je rodila u rujnu prošle godine. Iako na Instagramu sve izgleda vrlo idilično, Marijana priznaje da je u stvarnosti često kaos.

'Danas smo se definitivno oprostili od cjelodnevnih izleta s djecom i dobre stare 'dok beba spava u kolicima", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Matejem Pašalićem, Enom i Rozom koja se skriva u kolicima. Spomenuti posljednji izlet bio im je u Rovinju. Njezine riječi razumjele su mnoge mame. Među njima, našla se dizajnerica nakit Anita Dujić Broadfoot i glumice Ana Gruica Uglešić i Ana Maras Harmander. 'Haha, poznato', 'sve znamo', napisale su joj Anita i Ana. Inače, Marijana je proteklih dana uživala u Istri.

'Skuhala ručak, odradila trening, oprala podove, sredila ormare, uspavala bebu, odvela stariju na ples, odgovorila na sve mailove. Ma jesam malo sutra haha. Sljedećih sedam dana samo ovako', napisala je kada je stigla u prekrasnu vilu. U društvu, uz kćeri i supruga, je bila i njezina mlađa sestra Karla, s kojom je javnost često uspoređuje jer su vrlo slične. 'Morala sam uvećati fotografiju da vidim koja je koja. Baš ste ljepotice', poručila je u komentarima glumica Lana Gojak Bajt. 'Ne razlikujemo vas, izgledate kao blizanke', pisali su im drugi, a komentarima su se pridružile i voditeljica Barbar Kolar te bivša manekenka Viktorija Rađa.

Povezane vijesti

Podsjetimo, nedavno je Marijana pokazala kako ima hrabru djevojčicu. Krajem travnja je Enu pustila samo na avion. 'Nakon mjeseci inzistiranja stisneš zube i popustiš, jer znaš da je to dobro za nju. Moja rođakinja stjuardesa joj je davno bacila bubu u glavu da jako puno djece putuje avionom uz pratnju svojim bakama i djedovima. Otkad je napunila šest godina i otkad je to postalo moguće i njoj, svaki je dan ova tema bila na tapeti', napisala je Marijana na Instagramu, a podijelila je i nekoliko fotografija s aerodroma.

Magazin

Royals