Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkriven sadržaj oporuke princa Philipa

Buckinghamska palača odbija komentirati sadržaj

Princ Philip Izvor: Profimedia

Vojvoda od Edinburgha, princ Philip, preminuo je početkom travnja u 100. godini. Iza njega je ostalo 30 milijuna funti osobne imovine, pišu strani mediji. Većinu će naslijediti njegova udovica, 95-godišnja kraljica Elizabeta, međutim,u njegovoj se oporuci spominju i mnoga druga imena. Bliski izvori kraljevskoj obitelji za britanske su medije ispričali kako će novac dobiti i prinčevi bliski suradnici, što inače nije slučaj u kraljevskoj obitelji.

Kraljica Elizabeta i princ Philip Izvor: Profimedia

'Za razliku od drugih članova obitelji, princ Philip bio je darežljiv posebice prema trojici muškaraca koji su se najviše brinuli o njemu.To su njegov osobni tajnik, brigadir Archie Miller Bakewell, te njegov paž William Handerson i lakaj Stephen Niedojadlo', ispričao je neimenovani izvor i dodao kako Buckinghamska palača odbija komentirati sadržaj oporuke s objašnjenjem da je to obiteljska stvar.

Princ Phillip Izvor: Profimedia

Vojvoda je u oporuci naveo i princa Harryja, usprkos svim problemima koje je izazvao nakon što je sa suprugom Meghan Markle odstupio s kraljevskih dužnosti i ispričao šokantne detalje o kraljevskoj obitelji. 'Philip nije bio tip koji će kazniti unuka zbog lošeg ponašanja. Bio je vrlo pravedan, odmjeren i divan čovjek. Nije bio zlopamtilo', dodao je izvor. 

Povezane vijesti

Njegovo četvero djece - princeza Anne, te prinčevi Charles, Edward i Andrew od Phillipa će dobiti nešto drugačije. Oni će moći uzeti što god požele iz njegove goleme i iznimno vrijedne zbirke knjiga.

Magazin

Royals