Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JEREMY CLARKSON

Voditelj se boji smrti: 'U mojoj dobi preminuo mi je tata i svi prijatelji'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Naročito se uplašio nakon što se zarazio koronavirusom, čije posljedice još uvijek osjeća

Izvor: Profimedia

Voditelj Jeremy Clarkson, najpoznatiji po emisijama 'Top Gear' i 'Grand Tour', u intervjuu za časopis Saga otkrio je kako ga brinu njegove godine. Nedavno je proslavio 61. rođendan te je sada zabrinut da bi uskoro mogao poći stopama mnogih njegovih prijatelja i članova obitelji koji su preminuli u toj dobi.

jeremy clarkson Izvor: Profimedia

'Svi koje znam umrli su u 61. godini. Moj otac, svi moji prijatelji. To je vrijeme kada se odlazi. Ako uspijem doživjeti 62. godinu, bit ću zauvijek.Kada je moj otac preminuo, mislio sam o njemu kao o starom čovjeku, ali ja se ne osjećam staro', ispričao je voditelj. Priznao je kako mu je nevjerojatno da je prešao šezdesetu. 'Kada vidim sebe na ekranu pomislim, 'tko je to'? Uvijek očekujem 19-godišnjaka, ali stari ljudi ne izgledaju onako kako mi mislimo da bi trebali, rekao je Clarkson.

jeremy clarkson Izvor: Profimedia

Naročito se uplašio kada se tijekom božićnih blagdana zarazio koronavirusom. Četiri dana prije Božića osjetio je simptome pa je krenuo s pretraživanjem na internetu. Tada je mislio da je gotovo. 'Liječnik je bio vrlo jasan. Osjećat ću se loše između pet i 14 dana. Nakon toga ili će mi biti bolje ili ću morati u bolnicu. S obzirom na to da imam 60, da sam debeo i popušio sam milijun cigareta u životu i imao sam upalu pluća, mislio sam da ću vjerojatno umrijeti sam u plastičnom šatoru', ispričao je voditelj.

Povezane vijesti

Naposljetku se izolirao u vikendicu s djevojkom Lisom Hogan i njezinom djecom. 'Neću vam lagati, bilo je prilično strašno', zaključio je voditelj. Uspio je prebroditi koronavirus, no istaknuo je kako i dalje osjeća posljedice.

Najčitanije

Najnovije