Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE ODUSTAJE

SPREMNA JE NA SVE Angelina želi uništiti Bradov ljubavni život?

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Glumica se umiješala u novu romansu bivšeg supruga

Izvor: Profimedia

Strani mediji nedavno su se raspisali kako je 57-godišji glumac Brad Pitt 'bacio oko' na 21 godinu mlađu glumicu Andru Day, s kojom je flertao u backstageu na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Izvor je za strane medije rekao kako je Andra navodno već neko vrijeme na glumčevu radaru. Međutim, nešto je ipak moralo krenuti po zlu.

brad pitt Izvor: Profimedia

Strani mediji pišu kako se u Bradovu novu romansu umiješala njegova bivša supruga, 46-godišnja glumica Angelina Jolie. Posljednjih nekoliko godina bivši supružnici 'vodili su rat' oko skrbništva nad djecom. Naposljetku je unajmljeni privatni sudac John Ouderkirk presudio u Bradovu korist. Čini se kako Angelina sada bitku o skrbništvu koristi kako bi uništila glumčev ljubavni život. 

Izvor: Profimedia

'Pitt je nevoljko odlučio da će završiti s Androm. Očito je da su se zabavljali zajedno, ali on si ne može priuštiti rizik od bilo kakvog publiciteta sada. Bilo je tu neke ležerne zabave, ali ne želi se ni za koga vezati dok se još bori s Angelinom. Nedavno je dobio zajedničko skrbništvo nad njihovom djecom, ali ona je razočarana i još ništa nije gotovo. Spremna je na sve', ispričao je izvor blizak glumcu za portal New Idea.

Povezane vijesti

Podsjetimo, sudski spor između Angeline i Brada je trajao nekoliko mjeseci, a uključivao je mnogo svjedoka, stručnjaka i terapeuta. Angelina je kritizirala sudca koji nije dozvolio da djeca svjedoče. Glumica se cijeli ovaj proces trudila ukazati na druge probleme, iako se nije u potpunosti protivila zajedničkom skrbništvu. Brad je čak bio pod istragom zbog navodnog zlostavljanja djece jer je gubio kontrolu u njihovom prisustvu, no tih optužbi je oslobođen. Nakon pet godina, Brad je dočekao željenu odluku, no čini se kako Angelina neće na tome stati.

Izbor Urednika

Royals