Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lana Pavić o trogodišnjem sinu: 'Dugo smo čekali njegove prve riječi'

Dječaka je rodila krajem 2017. godine

 Izvor: Instagram

Bivša HRT-ova voditeljica Lana Pavić, danas majka troje djece, politologinja i vlasnica tvrtke za TV produkciju 'Mala produkcija', danas je najsretnija majka na svijetu. Kako je otkrila Instagram svijetu, njezino najmlađe dijete koje je dobila sa suprugom Markom, sin Marko Aurelije je napokon progovorio svoje prve riječi. Istaknula je da se trud isplatio i da obitelj ne može biti sretnija zbog svega. Inače, Lana i Marko uz sina imaju kćer Iris Luciju koja ima pet godina, dok Lana iz prethodnog braka s Branimirom Brkljačem ima i 13-godišnju Laru Bornu. 

'Dugo smo čekali njegove prve riječi...Borili smo se za svaku, pomagali mu, nadali se da će nam moći reći što želi, što mu treba, kako se osjeća. Puno smo radili i još radimo s našom dragom tetom Sonjom iz Ružičastog oblaka - logopedskog kabineta za rani razvoj. I svi skupa danas smo dočekali da nam kaže: 'Volim mamu i tatu'. Sreća i suze. I mi tebe beskrajno volimo, naš posebni dječače', napisala je emotivna Lana koja je jedva čekala ovaj trenutak. Prema svemu sudeći, Marko je imao poteškoća u govornom razvoju. 

Borili smo se za svaku, pomagali mu, nadali se da će nam moći reći što želi

O odgoju troje djece Lana je svojevremeno pričala i za Story.hr. 'Od prvog dana prava sam 'girl power' mama. Vjerujem da mi je dužnost odgojiti sigurne, samosvjesne djevojčice koje će se u budućnosti sa mnom boriti za bolju poziciju žena. Vidjeli smo svi što se ovih dana događalo nakon hrabrog istupa saborske zastupnice Ninčević - Lesandrić. Bez obzira jesmo li i same imale slična ružna iskustva, mi žene trebamo se držati zajedno i u tom duhu odgajati kćerke, a sinove učiti da im rođenjem ne pripada nikakvo povlašteno mjesto u društvu. Među svojom djecom ne pravim razlike na temelju spola, i da budem iskrena, uopće ne razumijem mit o posebnoj ljubavi između majki i sinova. Naime, nedavno mi je prijateljica rekla da ću tek sad kad imam sina spoznati što je prava ljubav, ali na to sam samo odmahnula rukom i rekla joj da je ljubav prema djetetu samo jedna - bezuvjetna, što znači da ne ovisi ni o čemu, a ponajmanje o spolu', objasnila nam je tada. 

Povezane vijesti

Podsjetimo, Lana je dječaka rodila prijevremeno. 'Dragi svijete, postao si bogatiji za jednog preslatkog radoznalca koji je i prije no što smo se nadali, uz malo neizbježne drame, svojim rođenjem obradovao mamu, tatu, seke, bake, didu, uju, rođake, kumove i prijatelje... Simbolično, jučer na dan tuge i stradanja, rodio se novi život, nova sreća... Maleni moj, budi jak, hrabar i borben da što prije nadoknadiš vrijeme koje si još trebao provesti u mami. Dobrodošao Marko Aurelije', nakon njegovog dolaska je napisala Lana. 

Magazin

Royals