Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana o 40. rođendanu: 'Sin mi je pjevao u ponoć i to je najljepša čestitka'

Glumica Ana Maras Harmander spremna je za svoj rođendanski mjesec. Kako i sama kaže, njezin se rođendan slavi barem mjesec dana, a ne samo jedan dan

 Izvor: Igor Soban/PIXSELL

Ovo je godina slavlja za glumicu Anu Maras Harmander koja je danas napunila okrugli 40. rođendan. Jedna od omiljenijih domaćih glumica veseli se okrugloj brojci i vjeruje u onu da se bez obzira na godine može živjeti život kakav želimo. Ona nije jedna od onih koje za rođendan rezerviraju samo jedan dan. Štoviše, spremna je za mjesec slavlja. Proslava je započela već prošli vikend, a nastavlja se i danas, ali i za tjedan dana kada će organizirati veliki party. U rođendanskom duhu je otkrila detalje za Story.hr. 

'Osjećam se fantastično, poletno i uzbuđena sam što donose četrdesete! Imam dobar osjećaj', puna je pozitivne energije koja je prijeko potrebna za slavlja koja stižu. Ona vjeruje da se život broji trenucima, a ne godinama. 'Generalno, možemo o godina govoriti kao brojevima, ali zašto? Svi smo različiti, ali prolazimo slične izazove, samo možda u drugim fazama života. Život se ionako broji trenucima, pa iskoristimo svaki, bez obzira na godine', objasnila je i priznala da već neko vrijeme čeka ovaj rođendan. 

Život se ionako broji trenucima, pa iskoristimo svaki, bez obzira na godine

'Dugo znam da će mi ovo desetljeće biti drugačije i jedva ga čekam! Nemam nikakav strah, samo optimizam', spremna je na sve što joj nadolazeće godine donose pa što god to bilo. Zbog činjenice da je dugo čekala ovaj rođendan, ne čudi što je rođendan već proslavila, a i što je još proslava čeka. 

'Svi koji me poznaju, znaju da volim slaviti rođendan mjesec dana, tako da je proslava počela već prošli vikend. Na rođendan snimam cijeli dan s odličnom ekipom, navečer ću uz par prijatelja nazdraviti, a veliki party će za tjedan dana. Najljepša mi je čestitka bila što je moj sin rekao svom tati da ga probudi u ponoć pa je onako iz polu sna otpjevao sretan rođendan, puhali smo svjećice i onda svi zajedno, zahvalni, legli u krevet', početak rođendana nije mogao započeti ljepše. Kako već zna kako će proslaviti, priznaje nam da nema ništa protiv tuluma iznenađenja, ali da voli organizirati, pogotovo tematske proslave. 

Povezane vijesti

Baš kao što nam je nedavno pričala, nedavno se odlučila posvetiti obrazovanju. Upisala je tako jednogodišnje stručno usavršavanje za projektnog menadžera EU fondova, na poslovnom učilištu Experta u Zagrebu. Diploma je, kako kaže, njezin poklon samoj sebi. 'Od danas sam i službeno projekt menadžer EU fondova', može biti ponosna. 

Ponosna je i na činjenicu što je ostala ista onoj Ani od prije 20 godina. 'Drago mi je da se nisam baš promijenila, ali život se promijenio, meni u korist, na bolje. Kvalitetu života drugačije gledam nego prije, ne trčim ni za čim i ni za kim, i radim na sebi svaki dan. Ne uzimam stvari zdravo za gotovo i zahvalna sam na svakom danu, pa i na onom najgorem. Hvala kažem stoput dnevno', inspirativna je Ana, kojoj su najveća postignuća u životu obitelj i upravo to što je ostala ona Ana - slobodna i svoja. 'Sve primam raširenih ruku. The best is yet to come', zaključila je glumica koje se veseli novom desetljeću. 

Magazin

Royals