Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Kanye mi je rekao da je Isus, a onda mi je dao 15000 dolara napojnice'

'Nije obraćao pažnju na žene koje oko njega plešu'

  Izvor: Profimedia

Teško da će se netko osporiti činjenicu da je Kanye West prilično ekscentričan. Reper se kandidirao za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i ozbiljno se usporedio s Isusom. Kako se ispostavilo, to nije njegova granica. Barmenica Vanessa Rossi, koja radi u striptiz klubu u Los Angelesu, rekla je da joj je West jednom ostavio veliku napojnicu - naime, nagradio ju je s 15 000 dolara!

Prema onome što je Vanessa rekla, klub često posjećuju poznate osobe, no ona osobno nikada nije imala posla s nekim poput Westa. 'Kanye je tražio samo ledenu vodu, nije obraćao pažnju na djevojke koje plešu ispred njega i nije naručio privatni ples. Umjesto toga, odlučio je razgovarati sa mnom. Rekao je da vjeruje da je istinit potomak svog Stvaratelja, Isusa. Razgovarali smo tri, četiri sata, nakon čega mi je Kanye ostavio napojnicu od 15 000 američkih dolara, zahvalio mi se na vremenu i otišao', rekla je u videu koji je snimila za TikTok.

Povezane vijesti

Podsjetimo, Kanye se nedavno razveo od Kim Kardashian. Nesuglasice između para započele su prošlog ljeta kada je reper rekao da je tijekom prve trudnoće Kim željela pobaciti. Njegov govor i naknadni tweetovi da ga je Kim navodno pokušavao zaključati u sobu s terapeutom kako bi ga ušutkao izazvali su široku polemiku; Kim je na kraju morala priznati da njezin suprug pati od bipolarnog poremećaja ličnosti. Šuška se da bivši supružnici nekoliko mjeseci nisu razgovarali, radije sve probleme rješavaju putem odvjetnika. Prije nekoliko dana otkriveno je da West ljubi jednu od najljepših žena na svijetu, makenenku Irinu Shayk.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image