Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLANOVI ZA KARIJERU

I ZA TO JE BRAD KRIV! Jolie najavila povratak staroj ljubavi

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Osmislila je sve za stvaranje novog projekta

Izvor: Profimedia

45-godišnja glumica Angelina Jolie najavila je nove planove u karijeri, nakon što je nedavno priznala kako je na njezin rad jako utjecao razvod od 57-godišnjeg glumca Brada Pitta. Izvor blizak glumici za The News International ispričao je kako će se ponovno 'baciti' na režiranje filmova, a već je osmislila sve potrebno za stvaranje novog projekta na kojem će početi raditi.

'Od trenutka kada je postala mama, Angelina je uvijek djecu stavljala na prvo mjesto. S razvodom joj je trebalo više vremena i pažnje pa preuzimanje velikog redateljskog projekta ranije nije bilo moguće. Sada zaista može dati sve od sebe', objasnio je izvor. Jolie još uvijek želi raditi, ali u potpunosti će se posvetiti režiranju filmova kada osjeti da su njezina djeca dovoljno zrela kako bi se mogla brinuti o sebi samima.

'No sada su svi tinejdžeri. Angelina zna da ove godine prolaze u tren oka, no i dalje radi samo najbolje za njih. Nije joj nikada bio problem što je odgodila režiranje filmova, djeca su joj centar svijeta. Uvijek govori kako je zahvalna na svakom trenutku provedenom s njima', naglasio je izvor blizak glumici. 

Inače, brakorazvodna parnica između Jolie i Pitta traje već više od četiri godine, a sporovi oko skrbništva nad njihovom djecom i podjela imovine, uključujući i francuski dvorac, mogla bi se razvlačiti još šest godina. No zbog mnogih parnica Jolie gubi na financijskim sredstvima, o čemu je nedavno za strane medije govorio anonimni izvor.

'Sudski se postupak odugovlači što jako utječe na njezina financijska sredstva. Također, nije se previše primila posla otkako su se razišli prije četiri godine, dok je Brad radio i donosio novac u kuću. Čak je počela prodavati vrijedne predmete i umjetnine kako bi prikupila što više novca', ispričao je.

Povezane vijesti

Pretpostavlja se da je glumica na rubu bankrota. Navodno je već počela trošiti novac koji je stavila na stranu za štednju i plaćanje fakulteta svojoj djeci, 19-godišnjem Maddoxu, 16-godišnjem Paxu, 16-godišnjoj Zahari, 14-godišnjoj Shiloh i 12-godišnjim blizancima Knox i Vivienne. Stoga ne čudi što se Jolie priprema ponovno 'baciti' na posao. 

Izbor Urednika

Royals