Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA STORY.HR

NINA O KRŠTENJU SINČIĆA ŠIMUNA: 'Predivan osjećaj, bilo je prekrasno'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Nikad više uživanja i ljubavi

Izvor: Instagram/Heartbeat Pictures

'Moram priznati da sam malo strahovala od krštenja po ovim vrućinama, bojala sam se da će Šimunu to biti previše naporno, puno ljudi, visoke temperature, razvlačenje na sto strana, ali on je odlično odradio i ovaj formalni dio i slavlje poslije. Nije ni glasa pustio tijekom obreda, a dio s krsnom vodom gdje djeca najčešće zaplaču mu je došao kao dobro osvježenje i ugodno iznenađenje. Ukratko, sve je prošlo i bolje nego smo očekivali', rekla nam je odmah na početku razgovora domaća radijska voditeljica Nina Slišković Goleš koja je uživala u prvom sakramentu četveromjesečnog sinčića Šimuna kojeg je dobila u braku s voditeljem Dinom Gološem. 

'Takvo je osvježenje nakon toliko vremena okupiti se i bezbrižno slaviti u društvu obitelji i prijatelja. Ovih godinu i pol dana su sigurno ostavili traga na svima nama, htjeli mi to ili ne, negdje u primozgu nam je stalno treperilo to upozorenje o distanciranju... Veliko je olakšanje nastaviti s normalnim životom i opustiti se. Mi smo krštenje proslavili u krugu 20-ak bliskih prijatelja i obitelji kojih je velika većina cijepljena, manji dio su oni koji su preboljeli Covid, u svakom slučaju smo bili sigurni i mirni. Predivan osjećaj', priča Nina koja uživa u svakoj sekundi majčinstva.

Šimun je beba za poželjeti

 'Snalazim se, iz dana u dan, majčinstvo je proces i škola koja svaki dan donosi neki novi izazov i novu lekciju. Puno je još toga pred nama, ali ovo do sada smo odradili vrlo dobro, rekla bih. Šimun je beba za poželjeti i osim par turbulentnih dana, stvarno nismo imali nekih većih problema ni muka. Najlakše mi padaju svakodnevne šetnje s njim, koje smo sad već pretvorili u odlaske na plažu. Nikad prije nisam tako redovito i često odrađivala šetnje, sad su nam to svakodnevne rutine i stvarno je prekrasno dan započinjati i završavati na taj način. A što mi najteže pada? Pa, zapravo nema toga puno, on je beba uz koju se stvarno da uživati, ali evo recimo u zadnje vrijeme je postao malo težak za zaspati navečer pa vodimo nekad i višesatne borbe prije nego se preda, ali sve su to faze koje tako brzo prođu i još brže se zaborave. Ponekad se nakupi i bude teško, ali kad podijelim svoje iskustvo s drugim mamama i shvatim kako sve prolazimo isto, kako je to sve normalno i osvjestim si kako će proći, bude zaista lakše', iskreno će.

Povezane vijesti

'Split je naša destinacija za ovo ljeto. Nakon deset godina zagrebačkog života napokon se pružila prilika da provedem ljeto kod svojih u Splitu, tako da smo ovdje od početka svibnja pa sve do rujna. Planiramo malo obilaziti okolne otoke i mjesta, Vis nam je nezaobilazna stanica svakog ljeta još od mojih srednjoškolskih dana, tako da je svakako i ove godine u planu. Vidjet ćemo koliko ćemo toga uspjeti realizirati. Ljetovanja s bebom su ipak drugačija od onog koncepta na koji smo navikli, možda nose neke nove izazove i rasporede, ali nose i nikad više uživanja i ljubavi', zaključila je uvijek odlično raspoložena Nina. 

Izbor Urednika

Royals