Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POMALO NEOBIČNO

Tko bi rekao da najduhovitiji nadimak za kraljicu ima princ William

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Želio je i da njegova djeca tako nazivaju kraljicu, al nije mu uspjelo

Izvor: Profimedia

Kraljica Elizabeta je žena mnogih nadimaka, koja se u formalnim postavkama oslovljava s 'Vaše Visočanstvo', dok je privatno bila Lizzie, Liz, a kralj Edward zvao ju je Shirley Temple. No, kolumnist Richard Kay nedavno je otkrio da je za razliku od svojih rođaka, princ William koristio drugo i vrlo posebno ime za svoju baku koje je poprilično smiješno.

Prisjećajući se trenutka iz Williamovog djetinjstva, Kay je u članku za Daily Mail napisao:'Nakon što je pao na pod u Buckinghamskoj palači, princ je zavapio za 'Gary, Gary'. Kada je gost pitao tko je Gary, kraljica je ušla i objasnila: 'Ja sam Gary. Još nije naučio reći baka'.

Iako je William želio da kraljicu tako zovu i njegova djeca - princa George, princeza Charlotte i princ Louisa te da nastave s tradicijom, vojvotkinji od Cambridgea Kate Middleton rekla je da njezina djeca imaju vlastiti nadimak za svoju prabaku, nazivajući je 'Gan-Gan'.

Povezane vijesti

Vojvotkinja od Cambridgea već je ranije govorila o tome kakva je kraljica Elizabeta prabaka. ‘Svaki put kad dođe kod nas, ona ostavi mali poklon za Georgea, Charlotte i Louisa u njihovim sobama. Mislim da to samo pokazuje njezinu ljubav prema praunučati, ali i prema obitelji’, rekla je Kate, a same pohvale o njoj ima i unuk, princ William.
‘Ona je toliko snažna žena koja nas je vodila I bodrila u svim teškim životnim trenucima. Kada mi je majka umrla, bila mi je najveća podrška. Veoma cijenim sve ono što je učinila za nas’, rekao je William koji baku još uvijek ponekad zove Gary.

Izbor Urednika

Royals