Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'MOGLA BI JE ZAMIJENITI'

Suzanu Mančić usporedili sa Samanthom: 'Trebala bih smršavjeti još 20 kg'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Bivšu loto djevojku njezini bi obožavatelji voljeli vidjeti u Hollywoodu, no ona smatra kako to sada doista nije moguće

Izvor: Instagram

Bivša loto djevojka, 64-godišnja Suzana Mančić, postala je atrakcija na društvenim mrežama. Njezini obožavatelji usporedili su je s čuvenim likom Samanthe Jones iz serije 'Seks i grad', koju je utjelovila glumica Kim Katrall. Naime, nakon što je otkriveno kako se poslije 11 godina snima nastavak popularne serije, glumica Sarah Jessica Parker najavila je kako u novih 10 epizoda Kim neće glumiti. Obožavatelji serije diljem svijeta zbog toga su jako razočarani, no Suzanini pratitelji počeli su pisati kako bi upravo ona mogla zamijeniti ovu atraktivnu plavušu. 

Suzana Mančić Izvor: Instagram

Navode kako je zgodna, vatrena, vesela i optimistična. Zbog toga bi korisnici društvenih mreža bivšu loto djevojku voljeli vidjeti upravo u ovoj ulozi. 'Što će vam Kim, evo vam Suzane! Neka se ona prijavi na audiciju za seriju, sigurno će dobiti ulogu!', samo su neki od komentara. Voditeljica se tim povodom i sama oglasila. Prija joj ovakva usporedba, no svemu pristupa sa smijehom.

suzana mančić Izvor: Instagram

'Fascinantno mi je što, iako uskoro punim 65 godina, i dalje zračim seksepilom. Ali baš da budem Samantha? Ne ide. Mislim da nam je zajednička samo frizura. Hollywood je surov, morala bih skinuti još 20 kilograma, što je trenutačno stvarno nemoguća misija. U ovim se godinama ne bih niti skidala pred kamerama, a svi znamo kakav je Samanthin lik', objasnila je Mančić za srpski Alo!. Komentirala je i nove nastavke serije te rekla kako će bez Samanthe biti samo grad, jer je ona unosila erotiku u cijeli taj projekt.

Povezane vijesti

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci glavne junakinje kultne serije 'Seks i grad' obradovale su obožavatelje viješću o ponovnom okupljanju. Nestrpljivi obožavatelji ne kriju oduševljenje što će omiljenu seriju ponovno gledati na malim ekranima, a društvene mreže doslovno su eksplodirale nakon što su počeli curiti detalji nove sezona pod nazivom ‘And just like that’ koja će imati deset epizoda na HBO Max kanalu.

Izbor Urednika

Royals