Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVAKI DAN NOVI IZAZOV

Demi nije niti 'ona' niti 'on': 'Prijateljima je teško obraćati mi se'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

U samo 28 godina života glazbenica je postigla velik uspjeh, ali i nekoliko puta gledala smrti u oči

Izvor: Profimedia

Američka pjevačica Demi Lovato jedna je od najpopularnijih pjevačica na svijetu, a osim s novim pjesmama, obožavatelje često iznenadi problematičnim ponašanjem, neobičnim izjavama i turbulentnim odnosima. Krajem svibnja je podijelila još jednu kontroverzu s javnosti. Naime, Disneyeva zvijezda nedavno je otkrila kako se dugo suočavala sama sa sobom te kako je odsad nebinarna osoba koja će se oslovljavati s 'oni'. S obzirom na to da je to novost u životima njezinih bližnjih, vrijeme prilagodbe za svakoga je drugačije. Upravo je o tome progovorila i Demi.  

U novom intervjuu za Audacy, Demi je rekla Ryanu Mitchellu da je 'obitelj učinila nevjerojatan posao' upotrebom zamjenice 'oni', dok se prijatelji ipak malo teže prilagođavaju. 'Moja je obitelj napravila nevjerojatan posao. Primijetila sam kako koriste zamjenicu, i oni me stvarno zagrijavaju za sve što mogu očekivati od ljudi. Moji su se prijatelji malo teže navikli. Samo zato što mislim da su ipak to moji prijatelji kojima ću vjerojatnije biti, 'biiiii * ch', još uvijek me mogu zvati bi * ch', objasnila je tijekom virtualnog razgovora. 

Kako je i sama rekla, u nekim okolnostima ipak mora odabrati određenu zamjenicu 'ona ili on'. 'Postoje slučajevi u kojima bih možda morala odabrati ... Bila sam u Teksasu i rekla sam: 'Čini li me to kaubojem ili kaubojkom'? Ne želim biti čovjek krava, pa jednostavno idem s Cowgirl', ispričala je. 

'Ovo je uslijedilo nakon puno iscjeliteljskog i samorefleksivnog rada. Još uvijek učim i ulažem u sebe, i ne tvrdim da sam stručnjak ili glasnogovornik. Dijeljenje ovog s vama sada otvara novu razinu ranjivosti za nas. Radim ovo za one koji nisu mogli podijeliti tko su zaista sa svojim voljenima. Molim vas, nastavite živjeti u svojim istinama i znajte da vam šaljem ljubav', napisala je pjevačica prošlog mjeseca.

Povezane vijesti

Podsjetimo, u samo 28 godina života glazbenica je postigla velik uspjeh, ali i nekoliko puta gledala smrti u oči. Danas je sretna jer se uspješno izborila s ovisnostima, oporavila se od moždanog udara i nedavno objavila hvaljeni album.

Nakon brojnih životnih uspona i padova te, kako kaže Lovato, novog života, Amerikanka se vratila i glumi za koju je rekla da ju je zaključala duboko u prošlosti. Naime, prošle je godine glumila u Netflixovu filmu ‘Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga’.
'Moji problemi s prehranom utjecali su na odluku da se prestanem baviti glumom, ali nakon što sam se sprijateljila sa svojim tijelom, zašto da propuštam nešto što me oblikuje u ono što jesam? Ne dopuštam više da moja kilaža kontrolira moj život', izjavila je tada. 

Izbor Urednika

Royals