Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJČINSKE BRIGE

'PREBRZO ODRASTA' Nicole Kidman u stresu zbog kćeri koja će uskoro imati 13

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Iako stalno govori da želi usporiti i posvetiti više vremena obitelji, Nicole Kidman to ne pokazuje i svojim rasporedom - već ima dogovorenih 17 produkcija

Izvor: Profimedia

Australska glumica Nicole Kidman proživljava pravu buru emocija jer njezina kćer Sunday postaje tinejdžerica. Prvorođena kćer 54-godišnje Kidman i njezinog godinu dana mlađeg supruga, country pjevača Keitha Urbana početkom srpnja puni 13 godina i roditelji joj za rođendan pripremaju posebno slavlje. No, to joj ne pada lako.

'Nicole se godinama trudila dobiti djecu. I sad, kad vidi da djeca odrastaju, kao da se oprašta s dijelom života. Nije spremna da joj kćer postaje tinejdžerica. Iako se pred kćeri pretvara da se veseli njezinom rođendanu, činjenica je da je prestravljena time', kažu upućeni za strane medije.

Izvor: Prodimedia

Sunday opisuju kao vrlo pametnu i zrelu za svoje godine. Skora tinejdžerica voli čitati knjige i upijati nova znanja. Svaki put kad raspravlja o tome sa svojim roditeljima, Kidman i Urban ostanu impresionirani. Upućeni kažu da glumica ne može vjerovati kako je vrijeme brzo proletjelo. 'Nicole je uvijek govorila da želi usporiti i uživati u svojoj obitelji. No, to se ne vidi po njezinom rasporedu, ima dogovorenih 17 produkcija u skoroj budućnosti', kažu.

Izvor: Prodimedia

Glazbeik pak pokušava pomoći supruzi da se pomiri s činjenicom da im djeca odrastaju, jer se boji da će se Sunday zbog toga loše osjećati, pa će joj to pokvariti proslavu. Doduše, to se nije vidjelo posljednjih dana na njihovim Instagram profilima, na kojima objave pršte ljubavlju i veseljem. Prvo je Nicole proslavila svoj rođendan, a potom je i čestitala suprugu Dan očeva, na što je Keith uzvratio nježnom objavom, nazivajući Kidman 'djevojčicom'.

Nakon proslave 13. rođendana kćeri Sunday, slavni par će imati novi razlog za veselje, a to je njihova 15. obljetnica braka. S obzirom da njihova mlađa kćer, Faith Margaret ima deset godina, do novog stresa oko kćerinog odrastanja ima dovoljno vremena.

Izvor: Profimedia

Inače, Nicole Kidman ima i dvoje starije djece, koje je posvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom. Danas kćer Bella ima 28 godina, a sin Connor dvije manje. No, to je prilično kompliciran odnos, jer su se nakon rastave djeca priklonila ocu i Scijentološkoj crkvi, pa dugo vremena nisu ni komunicirali s majkom Nicole. A kako se to svako malo spominjalo, odlučili su svi tome stati na kraj, pa su Nicole i Bella rekle novinarima da normalno komuniciraju, jer su ipak obitelj.

Nicole Kidman

Izbor Urednika

Royals