Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAVLADALA JE TUGA

Voditeljica protiv raka: 'Pitam se hoću li ih ikada vidjeti kako pune 18'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Objava koja tjera suze na lice

Izvor: Instagram

Voditeljica i autorica Deborah James se bori za život. U kolumni za The Sun, Deborah koja boluje od raka crijeva ispričala je što joj trenutno prolazi kroz glavu. Nažalost, nije dobro. Tuga ju izjeda iznutra, iako i dalje ne odustaje od nade. Inače, voditeljici je otkriven novi, brzorastući oblik tumora u blizini njene jetre te on ne reagira na eksperimentalne lijekove, koje je počela uzimati prošle godine. 

'Istina je da moj rak nikada zapravo nije nestao. Zaspao je na kratko, ali se sada ponovno vratio i ovog puta lijekovi ne djeluju. Iako se podrazumijeva da se osjećam kao da sam došla do samog dna, još uvijek ne odustajem od nade. I dalje se plašim, i dalje pretpostavljam svaki mogući scenarij. Još uvijek mrzim opću anesteziju i svaki put se bojim da se neću probuditi. Brinem se hoće li nešto krenuti po zlu. Bojim se da ću poludjeti usred noći, postati nervozna što moram spavati sama u bolnici. Pitam se i što ako umrem tijekom operacije. Zaista mi je teško gledati svoju djecu. Imam 13-godišnjaka i 11-godišnjakinju i pitam se hoću li ih ikada vidjeti kako pune 18 godina. Vjerojatno neću. Sve što želim je imati budućnosti i sanjati o njoj. Želim doživjeti svoj 40. rođendan, napraviti veliku zabavu', napisala je u spomenutoj kolumni. 

Nažalost, prije dva dana Deborah je na Instagramu otkrila da je njezina borba kao vožnja rollercoasterom. 'Nažalost, lijekovi su prestali raditi i moja jetra se gasi. Ali, nisam izgubila nadu', napisala je kratko kako bi prenijela pratiteljima novosti. 

Njezina borba traje još od 2016. godine, a od tada je napisala i dvije knjige o svojem putovanju. Uz sve što je napisala, i što uistinu tjera na suze, rekla je da njezin onkolog želi da se vrati na kemoterapiju. Istaknula je da ljudi s rakom crijeva žive najviše dvije i pol godine poslije dijagnoze, zbog čega je još više zabrinutija, s obzirom na to da se ona bori s bolešću već pet godina. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals