Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRŽE SE ČVRSTO SKUPA

Boba Živojinović o braku s Brenom: 'Izdržavam to nekako već 34 godine'

Autor Iva Markulin
Autor Iva Markulin

Bivši je tenisač u sretnom braku s megapopularnom pjevačicom Lepom Brenom, imaju dva sina, a sad je objasnio zašto njihov brak funkcionira već više od tri desetljeća

Izvor: Instagram

Jedan od najpopularnijih parova regije zasigurno su pjevačica Lepa Brena i bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović. Mnogo je bure podigla njihova veza, jer je u to vrijeme Živojinović još bio aktivni tenisač, a Lepa Brena je harala bivšom državom puneći ne dvorane nego stadione.

Izvor: Instagram

Iako se nije očekivalo da veza dvoje megapopularnih potraje, ponajprije zbog pretrpanih rasporeda i sasvim drugačijih načina života, Živojinovići su pokazali da kad ima volje, ima i načina. Tako su već 34 godine u skladnom braku, imaju dva sina, 29-godišnjeg Stefana i 23-godišnjeg Viktora i uživaju i u obiteljskom, ali i poslovnom životu. Jasno je da nije uvijek bilo lako, no drže se čvrsto skupa. A kako im to uspijeva, otkrio je Živojinović u emisiji 'Što sam tebi i tko sam sebi' mnogo toga o braku s atraktivnom pjevačicom, a prenio je Mondo.

Zbog popularnosti čini se da je 60-godišnja Lepa Brena šefica u kući, a Živojinović kaže da s time nema problema. 'Ne smeta mi kad mi kažu da sam Brenin suprug. Samo', nasmijao se bivši tenisač. Rekao je još da im je ova izolacija zbog pandemije koronavirusa još jednom pokazala koliko je stabilan njihov odnos. Nikome nije bilo lako biti u istom prostoru zatvoren 24 sata dnevno, ali je tako, kaže, njihov odnos dobio drugu dimenziju.

'Bio sam u SAD dva tjedna i primjetio sam da mi je to bilo neobično, nedostajala mi je. A vidio sam da sam i ja njoj nedostajao. U takvoj smo situaciji otkrili nešto jače, svetije. Znali smo to i prije, ali sad se to potvrdilo. Mislim da će to tako trajati', pričao je Živojinović. Nije lako u odnosu dva jaka karaktera, javno eksponirana, no 57-godišnji Živojinović je objasnio što je za njihov uspješan brak ključno. A i ne samo za brak, nego i za posao, jer njih su dvoje i uspješni poduzetnici.

Izvor: Instagram

'Uz ljubav mora postojati i poštovanje. Rekla bi moja baka: ako uzmemo uže i svatko poteže na svoju stranu, puknut će. Ako jedno drugom popuštamo, uže će potrajati. Isto to vrijedi i za prijateljstvo i za posao. A da bi to sve mogao, moraš vjerovati u sebe', naglasio je Živojinović i dodao uz osmijeh: 'Brena i ja smo zajedno od 1987. godine i, eto, izdržavam to nekako već 34 godine.'

Lepa Brena

Izbor Urednika

Royals