Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKVA SREĆA

'Zahvalni smo što su nam molitve uslišene'

Autor Ana-Marija Crnica
Autor Ana-Marija Crnica

U obitelj hrvatskog reprezentativca Filipa Bradarića i njegove supruge Melanie stiže drugo dijete kojem se zasigurno najviše veseli četverogodišnji sinčić Luka

Izvor: Privatni album

Četiri godine nakon što su ljubav ‘zapečatili’ vjenčanjem, u obitelj hrvatskog reprezentativca Filipa Bradarića i supruge Melanie stiže drugo dijete. Ne četvrti član, kako su nas ispravili, nego peti jer psa Boxa računaju kao punopravnog člana koji im je silno nedostajao u Saudijskoj Arabiji, gdje je 29-godišnji nogometaš donedavno igrao na posudbi iz talijanskog Cagliarija. Prelijepa Melanie trudna je četiri mjeseca. Četverogodišnjem sinu Luki tako će uskoro stići sestrica ili braco, a majci i ocu ostvarila se dugogodišnja želja.
- Kada je Luka navršio dvije godine, htjeli smo drugo dijete, ali prošlo ljeto nije nam ostalo u najljepšem sjećanju. Ostala sam trudna, ali dogodila se izvanmaternična trudnoća i završila sam na hitnoj operaciji tijekom koje mi je uklonjen jedan jajovod. Zbog toga su mi liječnici savjetovali da ne pokušavamo ponovno prirodnim putem jer bi se moglo dogoditi isto, nego da idemo na umjetnu oplodnju, što smo odmah odbili. Pola godine nisam ni smjela ostati trudna. Molila sam devetnicu svetom Josipu za zdravu trudnoću i, evo, četiri sam mjeseca trudna - otkriva 27-godišnja Melanie za Story.

bradarić Izvor: Privatni album

Trudnički dani zasad, kaže, teku dobro. Početne mučnine su prošle, a još nema posebne trudničke želje.
- Luka je sretan što mu stiže braco ili seka. Ima četiri rođaka pa je sretan što će mama i njemu roditi nekoga. Filipov brat ima dva sinčića i sestra ima dva dečka pa je zasad u obitelji pet muških. Zato neću kriti da bih osobno i zbog svega toga voljela da bude curica, no spol još ne znamo. Zahvalna sam što su mi molitve uslišane pa će biti što Bog odluči, a najvažnije mi je da Luka dobije nekog za cijeli život, samo da dijete bude živo i zdravo - iskrena je.

S obzirom na to da još ne znaju spol djeteta, nisu razmišljali o imenima. No Melanie nam otkriva kako će ovaj put suprug Filip birati ime jer je to njegova želja. Pripreme za dolazak prinove još nisu počele. Njihov način života i česta seljenja naučila su ih da ni s čim ne žure, a kako žive na dvije adrese, već imaju sve dvostruko.
- Život u Saudijskoj Arabiji dosta se razlikuje od života u Europi, ali čovjek se na sve navikne, pa smo i mi. Iskreno, zamotam se kada izlazim izvan dijela u kojem živimo iz poštovanja prema drugoj kulturi. Zadovoljni smo i dobro smo se snašli, a narod je jako ugodan i uvijek spreman pomoći - kaže Bradarićeva supruga.

melanie bradarić Izvor: Privatni album

Na pitanje gdje planira roditi, otkriva nam kako joj je želja bila da to bude u Splitu, ali posljednje dvije godine nisu se odvijale kako su zamislili, a sve je zakomplicirala i pandemija. Naposljetku, i Filip je bio lani u kolovozu pozitivan na koronu dok je igrao za Cagliari.

- Toliko se ružnog isprepletalo i puno smo bili odvojeni. Moj je dom tamo gdje je Filip, bilo to u Italiji, Hrvatskoj ili Arabiji. Vidjet ćemo do kraja prijelaznog roka gdje će nas put odvesti pa ću tamo i roditi - objašnjava Melanie.

Da život zaista piše posebne priče, dokaz je ljubav Melanie i Filipa Bradarića. Simpatija iz predškolskih dana rasplamsala se u ljubav godinama kasnije, da bi se na kraju par vjenčao 2017. u riječkoj gradskoj vijećnici. Bradarić je tada igrao za NK Rijeka, a potom je prešao u talijanski Cagliari. Prebacio se nakon toga u Hajduk, a zatim otišao na drugi dio posudbe u španjolski Celta Vigo. Naposljetku se vratio u Cagliari i završio u arapskom Al-Ainu. Gdje ih put vodi nakon prijelaznog roka, to još nitko ne zna, no obitelj je spremna na sve - zajedno. Zanimljiva je ta konstatacija, posebice kada se u obzir uzme Melanina izjava otprije nekoliko godina kada je rekla da joj je nogometa preko glave jer je njezin otac bio profesionalni nogometaš pa nije htjela da joj i suprug to bude.

bradarić Izvor: Privatni album

- Istina, nikad nisam željela imati supruga nogometaša, ali ljubav ne bira. Još se učim nositi s nečim što mom ženskom mozgu nije normalno ni logično, ali napredujem. Nije lako biti supruga nogometaša, puno je zavisti, predrasuda i ružnih komentara. U početku to smeta, ali s vremenom se navikneš. Najvažnije mi je što suprug, obitelj i moj mali krug prijatelja znaju kakva sam pa sam naučila ne mariti za tuđa mišljenja. A život s Filipom ne bih mijenjala ni za što. Bilo je uspona i padova, kao i uvijek u životu, ali sve nas je to ojačalo. Zahva­ljujem Bogu na svemu jer su mi moj život i obitelj blagoslov - poručuje simpatična Melanie Bradarić.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals