Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

otvorila dušu

Kristina Šalinović: 'Nikada nisam mislila da će mi život ići ovako'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Kristina već nekoliko godina živi u Milanu gdje radi kao uspješna frizerka, no kako je i sama rekla, posao će sada malo pričekati, a za nju će početi slatke majčinske brige

Izvor: Instagram

Bivša manekenka Kristina Šalinović početkom travnja otkrila je sretne vijesti. Sa svojim zaručnikom, talijanskim tattoo majstorom Enricom Miglioratijem, čeka prvo dijete. Uzbuđena buduća majka na društvenim mrežama sada je objavila fotografiju na kojoj ponosno pokazuje trudnički trbuščić, a s pratiteljima je podijelila i nekoliko detalja iz privatnog života.

‘Znate, nikad nisam mislila da će mi život ići ovako kako ide... Nikad nisam mislila da ću živjeti gdje živim sada... Ali, sigurno mi je drago da je tako bilo i da tako dalje ide i ne bih to promijenila ni za što na svijetu. - Mislim, nemojte me krivo shvatiti. Definitivno bih promijenila puno sr*nja koja su mi se dogodila (ili koja sam napravila) tijekom života, ali sve to me oblikovalo u osobu koja sam danas. Bila je to jedna skupa (u svakom smislu riječi) životna škola, ali me ojačala i pripremila me za novu životnu ulogu: Cool mamu’, napisala je Kristina pozirajući  pored jezera Orta u Italiji pa dodala: 

'Bila sam zbunjena tinejdžerka, nezgrapna mlada odrasla osoba, konobarica, frizerka, manekenka, vlasnica, vrijedna radnica, izgubljena odrasla osoba, pedagog... Ali vrijeme je sve malo ponovno promijeniti! Zašto imati uvijek isti život, kada možete imati kaos?', rekla je Kristina za kraj. 

Povezane vijesti

Inače, Kristina već nekoliko godina živi u Milanu gdje radi kao uspješna frizerka, no kako je i sama rekla, posao će sada malo pričekati, a za nju će početi slatke majčinske brige. Emocije prilikom obznane trudnoće nije skrivala. 'Pa, dragi moji klijenti. Ovdje sam da vas obavijestim da je naše vrijeme došlo kraju, barem sljedećih godinu dana ili tako nekako. Odmorit ću se od kose i svega onoga što kosa sa sobom donosi. Ako će vam trebati preporuka za novog frizera, slobodno me kontaktirajte kako bih vam mogao pomoći u potrazi. Bilo mi je zadovoljstvo biti vaš frizer, do sljedećeg puta', napisala je Kristina kojoj je na spomenutu objavu tada stiglo pregršt čestitaka.

Izbor Urednika

Royals