Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'CENZURA NA TIKTOKU Uklonili Ellin 'romantični' video s Charleosm

Radi se o šaljivom uratku, u kojem Ella pokazuje kako pojesti slatko, a da to djeca ne vide, pa ga je Ella objavila na svojem Instagram profilu

 Izvor: Instagram

Da ne shvaćaju svi uvijek njezine šale, uvjerila se Ella Dvornik u petak. Naime, njezin je šaljivi video, koji je objavila na TikToku, platforma maknula, jer, čini se, krši njezina pravila. A video je uistinu bezazlen, jedan od onih šaljivih kakve Ella često objavljuje. I koji redovno oduševe pratitelje, a ni ovaj nije bio iznimka.

U petak je ujutro tako objavila video na platformi pod nazivom 'Što naša djeca misle da se događa', koji na prvi pogled izgleda vrlo romantično. Iako je u stvari edukativan. Suprug Charles pruža ruku prema Ellinom licu, kao da će je pomaziti, a ona ga, čini se, poljubi u dlan... I to je, čini se, mimo pravila.

ella dvornik Izvor: Instagram

Jer se u sljedećem trenutku vidi da Charles u ruci skriva slasticu koju je Ella pojela. Uz potpis 'A evo i što se zapravo događa'. No, Ella se nije uzrujala zbog toga, nego je objavila video na svojem Instagram profilu, uz duhovitu opasku da je to način da pojede slatko, a da djeca ne vide i da je se slobodno zaprati za još roditeljskih savjeta.

Ella Dvornik svakodnevno objavljuje sitnice iz svojeg života. Rođendane, dječje igre, ali i često šaljive i ironične video uratke. Tako je nedavno 'pomladila' supruga Charlesa, čestitajući mu 28 rođendan, a taj je rođendan Charles sad proslavio 15. put. Ili video u kojem je otkrila kozmetičko-estetske zahvate na sebi, koje ionako nikad nije skrivala, a sve zato, jer su joj neki od pratitelja rekli da je lijepa bez šminke...

Povezane vijesti

Iako je Ella sama napisala na svojem profilu da ne zna zašto je video maknut, nije teško zaključiti razlog brisanja videa s platforme. No, neke platforme, čini se, ipak su fleksibilnije, pa pratitelji nisu ostali zakinuti za još jedno Ellino iskustvo.

Magazin

Royals