Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U PORAZU I U POBJEDI

Iva Šarić i Izabel Kovačić oglasile se nakon ispadanja Hrvatske s prvenstva

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

One su svojim odabranicima vjerna podrška

Izvor: John Pavlish i Instagram

Jučerašnju dramatičnu utakmicu sa Španjolskom, supruge i djevojke hrvatskih reprezentativaca pratile sa stadiona u Kopenhagenu, a neke su ih srčano bodrile od kuće. Da su i u porazu uz svoje odabranike, objavile su Iva Šarić i Izabel Kovačić. Djevojka Brune Petkovića Iva Šarić na Instagramu je objavila fotografiju dresa s Petkovićevim brojem 20 i napisala 'U porazu i pobjedi'. Početkom ove godine par je objavio da čeka prvo dijete, a u travnju im se rodio sin Adrian. Iva iz braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina, Carlosa i Leona, a sudeći po njenim izjavama i objavama, Brunu je bodrila od kuće. 

Izvor: Instagram

 'U principu sam cijelo vrijeme doma s bebom i sa svojim dečkima. Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene jako iznenadili time kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo. Iskreno, malo sam se čak i bojala, ali jako smo dobar tim', rekla je nedavno Iva za IN Magazin Nove TV. 

Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića objavila je, pak, fotografiju dresa s kockicama i uz nju napisala 'Najbolji zauvijek'. Izabel je svog supruga došla podržati u Kopenhagen, gdje se na tribinama pozdravila s Blankom Vlašić.

Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals