'Naomi je izabrala surogat majku i bila je uz nju svih devet mjeseci. Presretna je zbog proširenja obitelji i veoma se veseli svakom idućem danu', rekli su prijatelji supermodela Naomi Campbell koja je sredinom svibnja obznanila da je postala majka djevojčice. Iako je od tog trenutka bila samozatajna i nije otkrivala nikakve detalje pa tako ni govorila o surogat majčinstvu kojemu se okrenula, svaka njezina objava izazove ogroman interes. Isto to se dogodilo i s prvim paparazzi fotografijama iz Los Angelesa, gdje je na ulicama nismo imali priliku vidjeti više od mjesec dana. 

Naomi Campbell prvi put u javnosti otkada je postala mama
Profimedia 

Izaći iz kuće je odlučila zbog podužeg popisa namirnica koji joj je bio potreban. U društvu još jedne žene obavila je kupovinu, a ako je suditi prema namirnicama, i dalje je vjerna zdravoj prehrani. Kolica su joj bila prepuna voća i povrća. Iako su mnogi pomislili da će Naomi biti u društvu kćerkice, izgleda da je odlučila vješto skrivati svoje dijete, baš kao i trudnoću. Iako je bila prekrivena od glave do pete, ovu se manekenku ne može ne prepoznati. Zaštitna maska i rukavice za nju su i dalje vrlo bitni, a oduševila je i ležernom odjevnom kombinacijom - crnim hlačama, bijelom košuljom i tenisicama. 

Iako 50-godišnja Britanka nije potvrdila da je dijete dobila pomoću surogat majke, sve je više glasina da ja Naomi početkom prošle godine posjetila jednu polikliniku gdje je dala jajašce. U cijelom tom procesu velika joj je podrška bio partner. Naomi s njim živi u Americi i zaista je sretna. Napokon je osjetila kao da je savršeno vrijeme da postane majka. Karantena joj je omogućila da malo zastane i promisli o istinski važnim stvarima pa je zaključila da je sada trenutak da osnuje obitelj', rekao je izvor za strane medije. Tko je dečko slavne manekenke još uvijek nije poznato. Inače, Naomi je prošle godine nagovijestila radosne vijesti kada je izjavila da će 2021. biti njezina najbolja godina, no nitko tada nije ni slutio na što točno aludira.