Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAMA I TATA SU PONOSNI

NEVENA RENDELI VEJZOVIĆ: 'Najslađe pikulice postale su djevojčice'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Od jutra je veselo u obitelji Nevene Rendeli Vejzović i njezina supruga Maka Vejzovića

Izvor: Instagram

Nevena Rendeli Vejzović je s pratiteljima podijelila nekoliko fotografija s kojima je čestitala rođendan svojim blizankama Lei i Mare, koje je dobila u braku sa snimateljem Makom Vejzovićem. 'Slikarice naših života danas slave 4. rođendan. Kako su ove dvije najslađe pikulice postale ovolike djevojčice ni meni nije jasno. Lea i Mare, vole vas mama i tata', napisala je bivša televizijska voditeljica. 

 'U 12:05 svijet je prva ugledala Mare, dvije minute kasnije i Lea i od tada mami i tati uljepšavaju život', napisala je Nevena koja je svojim djevojčicama rođendansku zabavu pripremila prije desetak dana. 'Proslavili smo veliki 4.rođendan malo ranije pa su napokon račice Lea i Mate imale svoj party sa zagrebačkim prijateljima. A, ni Vita se nije bunila jer je i ona zadnji proslavila u lockdownu. 

Povezane vijesti

Osim blizanki, Nevena sa suprugom ima i dvoipolgodišnju kćerkicu Vitu, a život s njih tri pravi je izazov, ali i neizmjerna sreća i veselje. Ujutro se bude oko 7 i onda, kaže Nevena, kreće kaos. Spremanje traje do 8, blizanke idu u vrtić, a Vitu čuva teta čuvalica, dok mama i tata odlaze na posao. Cijela obitelj jedva je dočekala da se stanje s pandemijom normalizira jer im je bilo teško ne dozvoljavati kćerkicama da se druže u parku s prijateljima. 

Izbor Urednika

Royals