Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CURE NOVI DETALJI O BILL GATESU 'On je nasilnik koji voli omalovažavati'

Autor Nikolina Guja

Izvor tvrdi da je Bill Gates bio uredski nasilnik koji se protivio onima koji su različiti

  Izvor: Instagram

Bill Gates, pokretač Microsofta i jedan od najpoznatijih svjetskih filantropa, već je nekoliko tjedana u središtu javnosti i to sve otkako je obznanio da se nakon 27 godina braka razvodi od supruge Melinde. U medije je već isplivalo nekoliko zanimljivosti iz njegova života za koje mu zasigurno ne godi da ih svi znaju. Nakon što se saznalo kako je održavao gole zabave sa striptizetama, američki mediji raspisali su se o njegovoj navodnoj aferi sa zaposlenicom Microsofta, što je istraživala i uprava tvrtke kada je milijarder odstupio, a sada su iscurili novi detalji. 

 Kako piše New York Post, američki poduzetnik i suosnivač Microsofta na poslu se ponašao pored pravog uredskog nasilnika. Bivši izvršni direktor Microsofta ispričao je američkim medijima kako je vidio jednom prigodom Gatesa kako izmjenjuje nježnosti s nepoznatom djevojkom u francuskom skijalištu u Alpama, godinu dana nakon što je počeo vezu s Melindom. Inače, u jednom ranijem izvješću je bivša članica uprave Microsofta, Maria Klawe, optužila Gatesa da je odbacio napore u pogledu etničke i rasne raznolikosti tijekom zasjedanja odbora 2010. godine. 'Odbacivao je sve inicijative za uvođenje raznolikosti kao pokušaj uništavanja Microsofta', rekla je ona.

  Bill Gates je u tom izvješću opisan kao uredski nasilnik i ženskaroš.'Bill je jednako vikao na sve', rekao je bivši izvršni direktor. Drugi Microsoftovi zaposlenici su neka njegova nepoželjna ponašanja pripisivali nespretnosti. 'Ne zna se šaliti niti kako se povezati s ljudima. Ako vam je rekao da mu se sviđa vaša kosa, nije pokušavao koketirati s vama. Zapravo mu se stvarno sviđala vaša kosa', rekao je jedan bivši izvršni direktor. 'Javno je omalovažavao zaposlenike,bio veoma sarkastičan, a vikendima bi navodno kružio po Microsoftovim parkiralištima da vidi koji zaposlenici rade prekovremeno. Čak je bio prilično zao prema svom nekadašnjem poslovnom partneru, Paulu Allenu', rekao je bivši zaposlenik Microsofta, pa nastavio: 

Povezane vijesti

'Želio je biti bogataš koji dominira sa svima i svim oko sebe. Zaista se nadam da nitko nema takvog poslodavca koji, kada osjeti i najmanju nemoć, svoje frustracije izbacuje na zaposlenike', zaključio je. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image