Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

story guglaonica

SANDRO SLAVNIĆ: 'Kada završi korona, rokamo od jutra do sutra'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Pikanterije iz poslovnog, ali i privatnog života

Izvor: Story

Jeste li se ikada zapitali - koga i što 'guglate'? Što vas i zašto zanima u vezi naših celebova? Mi imamo odgovore! Između ostaloga, znamo i što vas zanima u vezi kreatora SandroTellingStories, Sandra Slavnića. On je fotograf, dizajner, Instagram senzacija, a na njegovom profilu mogu se naći brojne inspirativne životne mudrosti. Ovaj kreativac , komentirajući upravo 'najguglanije' stvari o sebi, otkrio je brojne zanimljive detalje iz poslovnog, ali i privatnog života. 

story guglaonica
Izvor: YouTube

Naime, nakon Lane Jurčević, Ivane Kindl, Matije Vuice, Borne Kotromanić, Nine Kraljić, Hane Rodić, grupe Kuku$ Klan, Sandro Slavnić osmi je gost našeg novog video formata pod imenom Google brief u sklopu kojeg ćete u nekoliko minuta svake druge srijede na Story.hr-u te na Storyjevom Facebooku, Instagramu i AMZ YouTube-u gledati domaće zvijezde koje će u ugodnoj atmosferi našeg studija otkriti što fanove najviše zanima u vezi njih.

Točnije, naši će omiljeni celebovi otkriti i prokomentirati pet najguglanijih stvari o sebi. Što nam je otkrio popularni Sandro, doznajte u nastavku!

Izbor Urednika

Royals