Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ponovno je slobodan čovjek

Bill Cosby oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Riječ je o presudi koja zabranjuje svako ponavljanje postupaka pa je shodno tome Cosby sada slobodan čovjek

Izvor: Story

Američki glumac Bill Cosby bit će pušten iz zatvora, a Vrhovni sud iz Pennsylvanije ukinuo mu je osuđujuću presudu za seksualno zlostavljanje, javljaju strani mediji. Spomenuti sud opozvao je presudu za zločin za kojeg ga se tereti jer su tužitelji postigli sporazum kojim su spriječili da se poznatog glumca optuži za zločine. Riječ je o presudi koja zabranjuje svako ponavljanje postupaka pa je shodno tome Cosby sada slobodan čovjek. Nije poznat datum kada će glumac izaći na slobodu, ali strani mediji pišu kako će se izlazak dogoditi u skorije vrijeme. 

Bill Cosby
Bill Cosby
Izvor: Profimedia

Prije nešto manje od tri godine, sud ga je proglasio krivim za drogiranje i silovanje trenerice košarke na Temple Andreu Constand sveučilištu, te je na temelju toga dobio tri do deset godina kazne zatvora u državnom zatvoru u Pennsylvaniji. Iako je Bill bio voljan platiti jamčevinu sudac ju je odbio i kategorizirao ga kao 'nasilnog seksualnog predator. U zatvoru mu, sudeći po izjavama, nije bilo loše, a glumac nikada nije izjavio kako mu je žao zbog zločina za koja su ga teretili. 

Povezane vijesti

'Ostalo mi je još osam godina i devet mjeseci. Kada budem tražio uvjetnu kaznu, neće me čuti kako govorim da se kajem. Bio sam tamo, ne zanima me koja skupina ljudi dolazi i razgovara o tome kada nisu bili tamo. Oni ne znaju. Sve je to namješteno, sve vezano za porotu', poručio je glumac iz SCI Phoenixa zatvora u Pennsylvaniji, a otkrio je i kako kroz program reforme mentorira afričkoameričke zatvorenike. 'Ja sam povlašteni čovjek u zatvoru, moja ćelija je moj Penthouse', rekao je svojedobno glumac. 

Izbor Urednika

Royals