Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Bučević objasnila sinu kako da jednog dana bude poput nje

Sin poznate Splićanke na današnji dan napunio je sedam godina

 Izvor: Jadran Babić

Poznata motivacijska govornica, 43-godišnja Ana Bučević danas ima razloga za slavlje. Naime, njezin sin iz braka sa Splićaninom Sašom Dvornikom, preslatki Lukas proslavio je sedmi rođendan. Najpoznatija domaća motivacijska govornica svom nasljedniku posvetila je objavu u svom stilu, a u emotivnoj poruci objasnila mu je kako se treba boriti kroz život. 

'Potvrđeno. Velikih 7! Jučer si me pitao: 'Mama, kako si ti postala to što jesi? Kako si postala tako pozitivna?' 'Naučila sam, sine moj', odgovorila sam ti. Jer to se nauči... Nauči se biti zahvalan. Ne uzimati blagoslove života zdravo za gotovo. I svaki dan ih osvijestiti i osjetiti radost zbog svega što imaš. Nauči se biti samosvjestan. Znati da vrijediš. Da je samo tvoje postojanje već pokazatelj da si došao sa svrhom i da imaš svoje posebno mjesto na ovom svijetu. Nauči se biti ustrajan. Znati da nije uspjeh neki postignut cilj. Uspjeh je ne odustajati. Uspjeh je na pogreške gledati kao na pokušaje da postigneš ono što želiš. I znati da se uspjeh mjeri radošću koju živeći osjećaš. Nauči se voljeti ljude, napisala je Ana pa nastavila u istom tonu. 

Ana Bučević Izvor: Jadran Babić

'Znati da smo svi ispod kože isti. I da svatko radi najbolje što zna sa svoje razine svijesti. Da je ljubav najjače čak i jedino "oružje" koje će ti ikada trebati. Nauči se reći ne! Znati da se ne trebaš svidjeti svima, ali da se trebaš sviđati sebi. Da je ne jednako važno kao i da! Nauči se vidjeti dobro u svemu. Čak i kada taj tren ne vidiš, ti svojim izborom i vjerom, nešto dobro u tome možeš vidjeti. Nauči se birati svoje misli. To je nešto samo tvoje. I izborom svojih misli odabireš svoje osjećaje, a time i svoje akcije. Eto tako se sine moj postaje pozitivan. A mama je tu da te svemu ovome nauči kao što to i radim već ovih predivnih 7 godina! Sretan ti rođendan, najslađi dječače!', napisala je Splićanka za kraj u opisu fotografije svog mezimca. 

Povezane vijesti

Podsjećamo, nakon triju propalih braka Ana je našla sreću sa srpskim producentom i glazbenikom Markom Nikolić, koji iza sebe također ima jedan propali brak te troje djece. Koliko je njihova ljubav ozbiljna govori i podatak da su se nedavno zaručili. 'Plakala sam i smijala se u isto vrijeme. Predivno i romantično je to odradio. Baš kakav Marko i je. Zaista sam bila iznenađena. Djeca su znala da će me zaprositi i svi su bili uzbuđeni i spremni za taj trenutak. To je cijelom činu dalo posebnu čar', rekla je Ana za Story.hr. 

Magazin

Royals