Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POKAZALI I KAKO SLAVE

ELLA I CHARLES: 'Danas je jako poseban dan'

Autor Nikolina Guja
Autor Nikolina Guja

Uzbuđenje je na vrhuncu

Izvor: Instagram

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica, 30-godišnja Ella Dvornik-Pearce i njezin suprug Charles Pearce početkom lipnja ostvarili su svoje snove. Supružnici su godinama unazad razmišljali o napuštanju Zagreba, a sada su napokon, spakirali kofere te 'ubrzanu' metropolu zamijenili bajkovitom Istrom. S kćerkicama, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren preselili su u prekrasnu kuću, čiji detalji zanima čak 517 tisuća ljudi koji je prate na društvenim mrežama. 

No, selidba sama po sebi nije jednostavna, a posebice kada je tu i dvoje djece. Lumi i Balie najprije su kratko boravile kod Elline bake, Danijele Dvornik, a onda su se pridružile roditeljima u novom domu. Ella i Charles su se sada našalili kako je napokon došlo vrijeme da njihove mezimice krenu u vrtić. 'Sutra je jedan jako poseban dan. Balie i Lumi kreću u vrtić', napisala je jučer Ella koja je taj događaj proslavila opuštajući se u kadi. 

Povezane vijesti

'Nadam se da neću prežestoko proslaviti sutrašnji dan, pa da šaljem još nekog u vrtić iduće godine. Šalim se, ne brinite', nasmijala je Ella svoje pratitelje, a jedna od njih joj je poručila: 'Jednog bracu još moraš poslati u vrtić. Za useljenje u kuću ide i prinova'. Ni Charles nije skrivao oduševljenje što će napokon Ella i on imati više vremena za sebe. 'Sutra je prvi dan vrtića! Napokon, nakon tri ili četiri tjedna isključivo s djecom i kutijama, pronašli smo malo vremena za nekoliko jabukovača i igru rizika', napisao je Charles te je za kraj poručio kako je to upravo ono što mu je trebalo.

Izbor Urednika

Royals