Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voditeljica napala urednicu Voguea i optužila ju za rasizam

Bez dlake na jeziku

 Izvor: Story

Popularna voditeljica Meghan McCain gostovala je u američkoj emisiji ‘The View’ i bez dlake na jeziku progovorila o jednoj od najmoćnijih ženi na svijetu o kojoj se brojne svjetske face boje progovoriti. Naravno, u lošem kontekstu. Riječ je, naravno, o kontroverznoj urednici Voguea, jednog od najprestižnijih modnih magazina na svijetu, Anni Wintour.

 Izvor: Profimedia

'Anna Wintour ima dugu povijest ne stavljanja modela na svoje naslovnice, ne stavljanja ljudi koji pripadaju drugim rasama, a ima i vrlo problematičnu sliku o tome kako bi žene trebale izgledati. Mislim da su Anna Wintour i Vogue jedan od razloga zašto imamo dosta toksičnosti u modnoj industriji, tako da sam s Vogueom završila zauvijek. I zapravo bi mi se svidjelo da se neka od 'kulture odgovornosti' ili 'kulture posljedica', kako ih Sunny naziva, konačno filtriraju i prema časopisu Vogue i prema Anni Wintour’, rekla je voditeljica pa dodala kako se nada da će se najpoznatiji modni časopis početi iskupljivati za svoje duboko, intenzivno i rasističko nasljeđe.

 Izvor: Annabel's

Prokomentirala je i naslovnicu prestižnog časopisa za kolovoz na kojoj pozira američka prva dama Jill Biden, a potom se osvrnula i na Melaniju Trump kojoj nikad nije pripala ta čast iako je dugo maštala o istoj.

Povezane vijesti

‘Nisam bila obožavateljica obitelji Trump, očito je, pa ni same Melanije Trump. Međutim, nitko ne može poreći činjenicu da je bila pomodna prva dama. Dakle, ako se tvoj časopis bavi isključivo modom, trebala je i ona biti na toj naslovnici’, rekla je za kraj.

Magazin

Royals