Krajem studenog prošle godine, domaći glumac, 67-godišnji Frano Lasić i srpska umjetnica, 36-godišnja Milena Lasić, dobili su prvo zajedničko dijete, sinčića Nikolasa. I dok je Mileni dječak prvo dijete, Frano već ima troje odrasle djece, sinove Janka i Luku te kćer Linu koje je dobio u prijašnjim brakovima. No, kako je priznao u najnovijem razgovoru za srpski Kurir, Nikolasov dolazak ipak je unio golemu promjenu u njegov život, prvenstveno, kako ističe, sinčić ga je pomladio.

Kao da sam ponovno rođen

 'Ja sam presretan zbog toga. Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan slijed naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo htjeli. Kao da sam ponovno rođen. Sretan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija s malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smije, to je predivno', ispričao je za spomenuti medij ponosni glumac kojeg će se od jeseni moći gledati u ulozi odvjetnika Andrewa Lairda u srpskoj verziji američke sapunice 'Dinastija' koja će se prikazivati na PINK televiziji.


Inače, u prvom intervjuu nakon rođenja sinčića Nikolasa, tri tjedna poslije porođaja, Milena Lasić za Story.hr je otkrila kako se suprug Frano snašao u ponovnom mijenjanju pelena i životu s bebom. 'Sve radimo zajedno, obaveze nismo podijelili. Kada je jedan od nas umoran, drugi uskoči i tako funkcioniramo. Frane se, očekivano, u svemu dobro snašao, ali i meni svi kažu da sam se odlično snašla, kao da sam već kroz sve prolazila', rekla nam je tada talentirana umjetnica koja nerijetko s pratiteljima na Instagramu dijeli trenutke iz svakodnevice s mezimcem.