Neka prijateljstva su za zauvijek. Neovisno na koje vas strane život odveo, s nekim ljudima ste jednostavno povezani za zauvijek. Jedno od takvih je i ono između nekadašnjih voditeljica emisije 'Pola ure torture', 40-godišnje Marijane Batinić i 40-godišnje Petre Nižetić Mastelić. Iako su nakon popularne emisije svaka krenula svojim putem pa je tako Marijana danas jedno od zaštitnih lica RTL-a dok se Petra odlučila povući iz javnosti i život nastavati nešto mirnijim tempom u Americi, Splićanke su i dalje nerazdvojne prijateljice, a prijateljstvo su prenijele i na svoju djecu.


'Naša dica', napisala je RTL-ova voditeljica ispod fotografije na kojoj njezina starija kći, šestogodišnja Ena, pozira u društvu Petrinog starijeg sina, dvogodišnjeg Joze. Prizor u kojemu veseli mališani proučavaju vrt nikoga nije ostavio ravnodušnim, a ujedno je i pravi dokaz kako su neki prijatelji obitelj koju sami biramo.

Podsjećamo, rodni Split Marijana je zamijenila Zagrebom gdje već dugi niz godina uspješno balansira voditeljsku karijeru s obiteljskim životom koji je u rujnu prošle godine postao još bogatiji kada je njoj i suprugu Mateju Pašaliću na svijet stigla druga kćerkica, Roza. Petra se pak prije nekoliko godina zbog ljubavi odlučila preseliti u San Francisco gdje sa suprugom Franom Mastelićem odgaja dvogodišnjeg Jozu i malenog Mila koji je na svijet stigao u svibnju ove godine kao najljepši rođendanski poklon starijem bratu. Premda su geografski razdvojene, dugogodišnje prijateljice koriste svaku priliku za stvaranje novih uspomena pa se tako prilikom Petrinih posjeta domovini Marijana, baš kao i sada, nerijetko pohvali fotografijama na društvenim mrežama.