Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

oštro komentirala

Vlatka Pokos: 'Pripadnici LGBT zajednice u pravilu su tolerantni'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Osvrnula se na aktualnu temu

Izvor: Instagram

Nekadašnja voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos poznata je i kao žena bez dlake na jeziku, a društvene mreže često koristi kao platformu na kojoj bez cenzure priča o aktualnim temama iz Hrvatske, ali i svijeta. Ovaj put osvrnula se na izjave potpredsjednika Mosta Nikole Grmoje i predsjednika spomenute stranke, Bože Petrova.

'Naprosto je dirljivo slušati i gledati medijski cirkus koji već danima u javnosti igraju Nikola i Božo, dvojica ugroženih jadničaka koje, eto uznemiravaju agresivni homoseksualce i ostali pripadnici LGBT zajednice, koji agresivno masu šarenim zastavicama i pozivaju na ljubav. Krenimo redom. Na izrazito degutantan, pokvaren i bijedan način dotični uporno gura u isti koš pedofile i LGBT ljude. Ah, pardon, odvojio ih je zarezom?!', napisala je Vlatka pa nastavila u istom tonu: 

vlatka pokos Izvor: Marko Grubišić

'Neprestano govori o LGBT propagandi, ali ne zna objasniti kako se ona manifestira niti što je. Najnovije je objava gnjusnih prijetnji, koje začudo nije prijavio policiji, ali ih obilato koristi za daljnje sotoniziranje LGBT zajednice.  Uostalom, tome smo mi, javne osobe i žene, izložene već desetljećima. Ovom prilikom, javno apeliram da se otkriju pisci i autori ovih degutantnih prijetnji gospodinu Grmoji! Doista bih voljela vidjeti i znati ima li tu pripadnika LGBT zajednice. Gospodin Grmoja bi trebao znati da su pripadnici LGBT zajednice u pravilu tolerantni i miroljubivi jer najbolje znaju što znači biti minoriziran, obespravljen i zlostavljan na sve moguće načine', stoji u Vlatkinoj objavi na društvenim mrežama. 

Povezane vijesti

Podsjećamo, potpredsjednik i predsjednik Mosta, Nikola Grmoja i Božo Petrov podigli su u utorak kaznene prijave zbog prijetnji smrću koje su dobivali nakon najave seta antipedofilskih zakona i 'zabrane izlaganja djece LGBT propagandi'. 

Izbor Urednika

Royals