Hrvatski nogometni reprezentativac, 29-godišnji Andrej Kramarić, koji trenutno igra za njemački klub 1899 Hoffenheim, i dugogodišnja djevojka Mia Ćurković, posljednjih mjeseci ne mogu biti sretniji. Nakon što je javnost saznala da paru uskoro stiže pojačanje, krajem ožujka su u Zagrebu rekli sudbonosno 'da'. Supružnicima bi se njihovo prvo dijete trebalo pridružiti na jesen. Andrej je sada prvi put objavio fotografiju na kojoj se vidi Mijin trbuščić i sve što ćemo reći je - Mia sjaji. 

Spomenuta fotografija je vrlo brzo skupila brojne reakcije, a nogometaš je i ovog puta ostao samozatajan. Bez puno riječi i s jednim emotikonom srca je opisao fotografiju, a ispod nje su im pristigle brojne čestitke. Detalji oko točnog termina ili spola djeteta nisu poznati, ali ono što je sigurno je da su Andrej i Mia jako uzbuđeni, što se može vidjeti i na njihovim ozarenim licima. 

Andrej Kramarić fotografijom potvrdio da stiže prinova
Jurica Galoic/PIXSELL 

Par je više od tri godine u sretnoj vezi, koju su u samom početku skrivali od javnosti. Da su Mia i Andrej zajedno otkrili su izvori bliski paru nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. 'Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem'. ispričao je tada Kramarić.