Katie Holmes je žena s bezbroj talenata! Ako je suditi prema posljednjoj fotografiji koju je 42-godišnja glumica podijelila s pratiteljima na svom Instagram profilu, posljednje mjesec zvijezda serije 'Dawson’s Creek' iskoristila je za rad na vlastitoj fleksibilnosti pa je tako mnogobrojne obožavatelje oduševila popularnom, ali i istovremeno zahtjevom pozom u jogi.


U crnim kožnim hlačama i crnom topu koje je kombinirala s vrtoglavim potpeticama, Katie je na posljednjem snimanju spremno pozirala fotografu Davidu Alexanderu Flinnu, a njezina gipkost nije prošla nezamijećeno. 'Ova poza je jako teška. Radim jogu svaki dan, ali ovo još nisam svladala. Svaka čast', 'bravo, bravo, opet si me ostavila bez riječi', 'jedva čekam vidjeti sve fotografije sa snimanja', samo su neki od komplimenata upućenih glumici ispod fotografije.

KOJA FLEKSIBILNOST! Katie novom fotografijom 'digla prašinu' na Instagramu
Profimedia 


Inače, iako je nedavno prekinula vezu s osam godina mlađim talijanskim chefom Emiliom Vitolom, zbog čega su mnogi nagađali kako trenutno i nije u najboljoj fazi života, posljednje fotografije dokaz su kako se Katie i više nego dobro nosi s novonastalom situacijom. Osim što se vratila jogi i snimanjima, glumicu se sve češće ponovno može vidjeti u šetnjama New Yorkom gdje ne skida osmijeh s lica.