Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladimir Posavec Tušek: 'Četrdesete su bolje od tridesetih'

Glumac i redatelj progovorio o svom 47. rođendanu

 Izvor: Goran Čižmešija

Poznato lice domaćih dramskih serija, glumac i redatelj Vladimir Posavec Tušek na današnji dan proslavio je 47. rođendan. Tim povodom kontaktirali smo poznatog umjetnika koji nam je otkrio kako će proslaviti ovaj rođendan, što je sve naučio u proteklih godinu dana, ali i jesu li četrdesete nove tridesete. 

'Osjećam se odlično, a rođendan ću proslaviti radno. Tako me zapelo i ovaj put', s osmijehom na licu rekao nam je slavljenik. Zanimalo nas je hoće li imati neku posebnu želju u trenutku kada bude puhao svjećice s torte, a njegov odgovor nije nas niti malo iznenadio. 

'Imam tisuću želja, ali na kraju se uvijek vratim na ono najbitnije - prvo zdravlje', kratko je prokomentirao glumac pa otkrio kako mu je u sjećanju ostao jubilarni 30. rođendan, a upravo tada je organizirao i najluđi party. No, to je bilo prije točno 17 godina pa nas je zanimalo i koje su bolje - tridesete ili četrdesete? 

'Četrdesete definitivno! U tridesetima si znao što nećeš, a sada znaš i što hoćeš i koliko i kako i sve...', otkrio nam je Vladimir koji je jedan od onih koji rođendanske proslave priprema u zadnji tren. Za kraj nas je zanimalo i boji li se starenja, ali i kako vidi budućnost? 

Povezane vijesti

'Ne, niti malo se ne bojim. Prvo ide zrelost pa starost, a ona je još daleko. Na kraju, starost je neminovna. Imam kratkoročne ciljeve, ali nisu mi raspoređene u kalendaru. Planiram nekih pet ili sedam godina unaprijed pa zastanem, osvrnem se i idem dalje', rekao je Vladimir za kraj. 

Magazin

Royals