Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLAVLJE U OBITELJI Velik dan za Nedu Parmać i supruga Damira

Autor Tonia Malić

Slave osmu godišnjicu braka

  Izvor: Story

Za pjevačicu Neda Parmać i njezinog supruga Damira Klačara, člana zbora HNK u Zagrebu danas je veliki dan. Naime, zaljubljeni golupčići slave osmu godišnjicu braka, a ovaj velik dan odlučili su obilježiti u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. S osmijehom od uha do uha i čašama u rukama nazdravili su ljubavi.

‘Osam godinica. Voljela bih da mogu napisati laganini, ali kao za sve ostalo tako se i za brak treba dodatno potruditi. Nazdravljamo nama. Strpljenju, kompromisu i svemu što smo uložili da bi ostali zajedno osam dugih godina. Vratili smo se na mjesto zločina i uživali kao prasci. I dodatak za moje roditelje… Pomirili smo se… Danas nismo imali niti oko čega’, napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom.

 Neda Parmać Izvor: Modna sova

Neda i Damir u listopadu 2013. postali su ponosni roditelje djevojčice Adriane, a pjevačica ne krije koliko je ponosna na svoju nasljednicu. Nedavno je otkrila kako su njih troje pravi tim, a suprug joj pomaže i u kućanskim poslovima. 

Povezane vijesti

'Adri ima mišljenje o svemu. Ponosna je, pogotovo kada joj prilaze prijatelji hvaleći moje nastupe. Damir mi pomaže u svemu osim u pjevanju jer neke transformacije glasnicama čine upravo suprotno od onoga što profesori pjevanja poučavaju, a to je ‘štednja’ glasnica. Preuzeo je velik dio kućanskih obaveza, što je i više nego dovoljna pomoć dok se ja bavim probama i nastupima', ispričala nam je pjevačica.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image