Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

za story.hr

Nevena Vukes: 'Marko i ja se svaki dan trudimo imati razumijevanja'

Autori Nika Romek Autori Tonia Malić
Autori Nika Romek Autori Tonia Malić

Glumačko glazbeni par proslavio je četvrtu godišnjicu braka

Izvor: Dražen Kokorić

Mladi glumačko-glazbeni bračni par, Nevena i Marko Vukes proslavili su četvrtu godišnjicu braka. U vremenima kada je sve manje istinske i prave ljubavi, ovaj umjetnički par ruši sve barijere. Kako su obilježili godišnjicu, na čemu su najviše zahvalni, ali i kako napreduju radovi na novoj kući s obzirom na to da su u ožujku prošle godine zbog potresa ostali bez doma, simpatična Nevena otkrila je samo za Story.hr.

Story.hr: Čestitke na četvrtoj godišnjici. Kako biste opisali te godine?

Neobične i pune mnogobrojnih životnih nauka.

Story.hr: Marko i vi ste uistinu pravi primjer sretnog para punog razumijevanja i podrške. Koja je tajna Vašeg odnosa?

Bogu hvala ako služimo kao takav primjer drugima. Svaki dan se trudimo da se sve više razumijemo i da imamo razumijevanja jedno za drugo.

Story.hr: I sami ste rekli da ste puno toga neobičnog prošli zajedno. Što je to što vas uvijek drži zajedno?

Za sada, neka to ostane samo naša tajna.

Story.hr: Na čemu ste najviše zahvalni Marku? 

Zahvalna sam mu što me ljubi.

Story.hr: Jeste li uspjeli posebno obilježiti godišnjicu?

Nas dvoje nismo baš pravi primjer para koji zna na neke posebne načine obilježiti neke datume. Bilo da su to rođendani ili godišnjice... Možda zato sto se trudimo više razmišljati o ljepoti i važnosti svakog dana pojedinačno koji nam je dat.

Story.hr: Kako u Vašoj glavi izgleda Vaša i Markova budućnost?

Ne volim da maštarim i sanjarim. Volim više vrijeme provesti, ako već trebam razmišljati, što je to što mogu promijeniti još kod sebe da bih duhom napredovala.

Story.hr: Kako napreduju radovi oko kuće?

Nazire se kraj radova. 

Povezane vijesti

Story.hr: Imate li planova za ljeto?

Plan je raditi, dok nam još uvijek daju tu mogućnost. Ovog ljeta najviše putujem po Hrvatskoj s komedijom “Šund naš svagdašnji” Roberta Krajinovića, obišli smo za sada preko 15 gradova i radosni smo povratku na scenu.
Marko nastupa i ima koncerte. A od jeseni, nastavljamo rad s djecom u Bistričkom teatru “Vende tam” u Mariji Bistrici, teatru za djecu i mlade, koji sam osnovala krajem prošle godine. Imamo već 30 članova iz čitavog zagorja i rad s njima u oblastima glume me jako raduje. Pripremamo Marko i ja i prve dječje mjuzikle u okviru ove priče...ali bit će već rijeci o tome. To je jedna malena kazališna misija, koja ima za cilj djeci i mladima približiti ljepote teatra.

Izbor Urednika

Royals