Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽIVOT NAKON REALITYJA Goga i Adam: 'San nam je uzgajati rajčicu i papriku'

Bivše reality zvijezde progovorile o životu nakon showa 'Brak na prvu', ali i samo za Story.hr otkrile detalje skorašnjeg vjenčanja

 Izvor: Instagram

Adam Kromer i Gordana Marelli jedan su od najpoznatijih parova RTL-ova showa 'Brak na prvu', a život nakon realityja promijenio im se za 180 stupnjeva. Prošle godine dobili su sinčića Noela, a prije nekoliko dana pale su i zaruke. Kako će izgledati njihovo vjenčanje, koji su im daljnji planovi, ali i kako izgleda život nakon realityja, Gordana i Adam otkrili su samo za Story.hr. 

Story.hr: Kako su izgledale zaruke?

Adam: Nisam čekao niti savršeno mjesto niti priliku za zaruke. Naučio sam da treba biti hrabar i spontan. Na dan kada sam kupio prsten, došao sam kući i kada se najmanje nadala sam kleknuo i pitao hoće se udati za mene.

Jeste li očekivali ili je Adam pripremio pravo iznenađenje? 

Gordana: Iznenada! Kada sam se vratila iz grada uhvatio me 'na prepad'. Bila sam zatečena i iznenađena. Ok, i dirnuta.

Story.hr:Je li pala pokoja suza radosnica?

To je vrlo emotivan trenutak u kojem se dogodi niz emocija, od uzbuđenja, sreće, iznenađenja do ljubavi i euforije. Moram priznati i da je oko malo zasuzilo. 

Story.hr: Jeste li imali tremu?

Adam: Nisam imao tremu, više sam bio uzbuđen. Veselio sam se tom trenutku i rekao sam sebi idemo samo hrabro.

Koliko dugo ste pripremali zaruke?

Adam: Nisam dugo. Iskreno, naš život je otkad smo zajedno jako užurban i ispunjen. Sve radimo spontano, ne težimo savršenstvu i baš smo sretni tako.

Story.hr: Znate li kako će izgledati Vaše vjenčanje? 

Vjenčanje je uskoro, odnosno krajem kolovoza. Ceremonija će biti na pješčanoj plaži, a intimna proslava s malim brojem gostiju u Kraljevskim vinogradima. Zamislili smo to kao opuštenu zabavu s najbližim prijateljima i obitelji.

Story.hr: Jeste li jedna od onih žena koje znaju kakvu će vjenčanicu imati još od djetinjstva ili još uvijek ne razmišljate o tome? 

Adam Kromer Izvor: Instagram

Nikad nisam maštala o vjenčanici. Meni je bitno da se osjećam ugodno, opušteno i nesputano. Ne znam još što ću obući, ali sigurno je da će biti prikladno za plažu.

Story.hr: Jeste li mogli zamisliti da ćete ljubav svog života upoznati u realityju?

Gordana: Kratko i jasno - ne, niti u najluđim snovima!

Adam: Potajno sam se nadao da bih mogao nekoga upoznati, ali da će ona kasnije biti moja supruga i majka mog djeteta je bilo nezamislivo. Mi se međusobno i dan danas čudimo i prepričavamo kako nas je sudbina spojila.

Story.hr: Koliko Vam se život promijenio nakon realityja?

Adam: Zapravo nije ništa ostalo u našim životima isto kao i prije. Mi slažemo naš život od upoznavanja do danas da nam bude najbolje i najljepše. I za sad nam ide jako dobro.

Adam Kromer Izvor: Instagram

Gordana: Život nam se promijenio u potpunosti. Od preseljenja na more, dolaska prinove, Adamovog posla. Kao da smo započeli neku novu knjigu. Presretni smo.

Story.hr: S čime Vas je Adam osvojio?

Sa svojim razmišljanjem, stavom i načinom života. Imali smo puno zajedničkih tema, a i pogledi na život su nam gotovo identični. Uz to je bila i ona neka iskrica koju ne znate objasniti.

Story.hr: S čime Vas je Gordana osvojila?

Ono što sam prvo primijetio je njena toplina, iskrenost, pozitivno razmišljanje, jednostavnost i prirodna ljepota... Najbitnije, vidio sam da je osoba s kojom možeš graditi budućnost.

Povezane vijesti

Story.hr: Planovi za dalje?

Na moru ostajemo definitivno, Zadar nam se jako sviđa. Planiramo kupiti kućicu s velikom okućnicom. San nam je uzgajati rajčicu i papriku, i ostalo povrće i voće. Nastavljamo živjeti sretno i jednostavno. Sudbina nam pripremi neko novo iznenađenje pa čekamo što je iduće...

Magazin

Royals