Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZNA I KAKO ĆE JE NAGOVORITI Tom Cruise želi Meghan Markle u scijentologiji

Za to će dobiti novčanu naknadu

 Izvor: Profimedia

Holivudska zvijezda Tom Cruise navodno se nada da će nagovoriti Meghan Markle da se priključi Scientološkoj crkvi. Britanskim tabloidima kruže glasine da glumac 'Nemoguće misije' želi da vojvotkinja od Sussexa postane članica kontroverzne religije, a isti mediji pišu kako je Tom počeo s uvjeravanjem Meghan u isto.

Navodno je Tom do Meghan došao preko njihove zajedničke prijateljice Oprah Winfrey. 'Uvidio je da se Meghan produhovila i njegov glavni cilj postao je da ju nagovori da postane dio Scijentološke zajednice. Oduvijek je govorio kako mu je san da barem jednog člana kraljevske obitelji nagovori na to. Ukoliko to uspije, Tom će dobiti veliki novčani iznos', rekao je izvor blizak glumcu.

Cruise navodno ima i cijeli plan kako će to postići. 'Rekao je da će ponuditi Meghan ulogu u nekom od svojih filmova, a to će biti prilika da se bolje upoznaju, da se svakodnevno vide i da ju polako uvede u svoj svijet. Uvjeren je da će uspjeti', nadodao je već spomenuti izvor. Urednik Sunrise Royala, Rob Jobson, rekao je da unatoč bizarnim tvrdnjama, nema dokaza da su Cruise i Markle u raspravama i da su se vidjeli na tu temu, iako neki navode da su viđeni na večeri, zajedno s princom Harryjem.

Povezane vijesti

Inače, mnoge slavne zvijezde članovi su Scijentološke crkve, a neki od njih, kada su odlučili napustiti tu vjeru, ispričali su bizarne detalje. Tako je jednom prilikom, Sam Domingo, bivša snaha jednog od najpoznatijih opernih pjevača na svijetu, Placida Dominga, u podužem intervjuu ispričala sve o agoniji koju je prolazio John Travolta u vozilu hitne pomoći, ali i pomoći i savjetovanju koju je sa suprugom Kelly Preston dobio od Crkve. Naime, u siječnju 2009. njihov je 16-godišnji sin Jett preminuo tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. John Travolta pokušao je, prema scijentološkim uvjerenjima, natjerati njegov duh natrag u njegovo tijelo. Naime, Scijentolozi vjeruju da ljudski duh, kojeg nazivaju Thetan, ne ulazi u ljudska tijela sve do rođenja. Ukoliko izgubite dijete prije negoli se rodi, ono je onda samo prazna školjka, bez ičega unutra. Njihovo je mišljenje da kada vaše tijelo postane beskorisno, vaš Thetan jednostavno napusti tijelo i odabere drugo i nastavlja točno tamo gdje je prestao. John Travolta je pokušao 'vratiti ga u život' dok je Jetta vozilo hitne pomoći vozila prema bolnici, riječima: 'Naređujem ti da uđeš natrag u njegovo tijelo'.

Magazin

Royals