Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

URNEBESNA OBJAVA

NESTAŠNA BALIE 'Ako vam je trebao neki znak za djecu, možda je to ovaj'

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Trogodišnja Balie ponovno je nasmijala brojne obožavatelje na društvenim mrežama

Izvor: Instagram

Mnogi kažu da je biti roditelj najljepša, ali i najteža uloga u životu. I vjerojatno su u pravu. To najbolje dokazuje posljednja fotografija influencerice Elle Dvornik koja se pratiteljima požalila zbog najnovije dječje nepodopštine. Ovaj put glavnu ulogu imala je trogodišnja Balie Dee koja je ponovno svojim nestašnim ponašanjem iznenadila roditelje. Prije nekoliko dana glavno 'oružje' bili su joj flomasteri pa dok mama i tata nisu gledali, Balie je iskoristila priliku i uz pomoć flomastera bacila se na stvaranje novog umjetničkog djela za što je iskoristila i sestru Lumi.

Ovaj put na red su došli štapići za uši, a Ellina objava nasmijala je brojne obožavatelje. 'Balie nakon što se popiškila je odlučila baciti sve štapiće za uši u wc školjku. Naravno u mokraću i naravno da sam gurnula ruku u to i sada su u umivaoniku jer ih nisam bacila u smeće. Bitno da sam oprala ruke da ih mogu opet primiti i baciti u smeće. Pa ako vam je trebao znak je l' trebate imati djecu. Možda je ovo taj', napisala je Ella u opisu fotografije na kojoj pokazuje uništene štapiće za uši.

Ella Dvornik Izvor: Karmen Poznić

Inače, osim što su djevojčice u novom domu dobile puno više prostora za igru, kako unutar kuće, tako i vani, obje su dobile i posebne personalizirane sobe oko kojih su se Ella i Charles posebno potrudili. Balie je tako dobila sobu u kojoj prevladavaju ružičasti tonovi, dok u Luminoj glavnu riječ vodi vesela žuta boja. Djevojčice je u novim sobama dočekalo i pregršt igračaka, a koliko su bile oduševljenje, Ella je pokazala i u videosnimci koju je tada podijelila s mnogobrojnim obožavateljima. 

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals