Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RASPRAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Charles Elli jasno dao do znanja što misli: 'To samo seljačine rade'

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Pokrenuli raspravu o bušenju ušiju kod djece

Izvor: Instagram

Rasprave na društvenim mrežama česta su pojava posljednjih godina. Jedan od profila na kojem se vrlo često vode iste je onaj Elle Dvornik - posebice Facebook profil. S obzirom na to da 30-godišnja blogerica svakodnevno dijeli svoje misli s pratiteljima, nerijetko je riječ o temi koja 'pikne' velik broj pratitelja. To se dogodilo i s posljednjom, u kojoj govori o bušenju ušiju kod djece. Raspravu je započela sa suprugom Charlesom, s kojim ima dvije kćeri, trogodišnju Balie i jednogodišnju Lumi, a onda nastavila istu i na društvenim mrežama.

'Od moje prijateljice mala je htjela probušiti uši i mama ju je odvela kad je mala sama odlučila da želi (podržavam). I uvijek sam se osjećala kao 'ograničeno' jer mi je bilo kao jako nelogično i brutalno, zašto ljudi buše uši bebama koje realno zaboli k za naušnice, ali eto mama je htjela. (Ne osuđujem vas ako ste vi ta osoba, samo eto meni je tako u glavi). I sad kažem mužu kao kako mi je super da je moja prijateljica odvela malu da probuši uši KAD JE ONA TO HTJELA i moj muž meni kaže da nema šanse da itko od ove dvije naše probuši uši prije 13. godine jer to samo seljačine rade i ne trebaju im (btw ja bušila pupak s 13). Mislim realno ne trebaju im, nemam ni ja probušene uši, a imam 30 godina, ali se sad opet osjećam kao seljačina jer je meni skroz normalno da ako netko želi sam sebi probušiti uši, nos, bradavicu, pupak...da ih probuši kad je dovoljno zreo da donese tu odluku', glasi Ellina objava koja je izazvala raspravu, što u njezinom domu, što na Facebooku. 

'Primitivan, davno premašeni običaj. Muž ti je u pravu', jedan je od komentara. 'Svojima probušila uši kad su imale godinu dana....nisam ni razmišljala o tome tada na taj način da čekam da one odluče. Meni su slatke s naušnicama i ispostavilo se da nisam pogriješila. I dan danas obadvije nose i vole', mišljenje je druge strane. 

Uz ozbiljne teme poput ove, Ella i Charles često dijele i zabavan sadržaj. Ella i Charles su se nedavno našalili kako je napokon došlo vrijeme da njihove mezimice krenu u vrtić. 'Sutra je jedan jako poseban dan. Balie i Lumi kreću u vrtić', napisala je Ella koja je taj događaj proslavila opuštajući se u kadi. Ni Charles nije skrivao oduševljenje što će napokon Ella i on imati više vremena za sebe. 'Sutra je prvi dan vrtića! Napokon, nakon tri ili četiri tjedna isključivo s djecom i kutijama, pronašli smo malo vremena za nekoliko jabukovača i igru rizika', napisao je Charles te je za kraj poručio kako je to upravo ono što mu je trebalo.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals