Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'BAREM NIJE DOSADNO' Kad se Balie dohvati flomastera ni Lumi nije pošteđena

Dok mama i tata nisu gledali, Balie je iskoristila priliku i uz pomoć flomastera bacila se na stvaranje novog umjetničkog djela za što je iskoristila i sestru Lumi

 Izvor: Instagram

Kad se male ruke slože, sve se može - pa i pobojati sestru flomasterima. Ovako nekako bi se ukratko mogla opisati najnovija dječja nepodopština iz doma Dvornik Pearce. Supružnici koji su se prije nekoliko tjedana iz Zagreba preselila u Istru, novi su dom u potpunosti podredili njihovim dvjema mezimicama - trogodišnjoj Balie Dee i jednogodišnjoj Lumi Wren, a da su djevojčice itekako iskoristile novi prostor i podrumsku kuhinju koja trenutno služi kao njihova igraonica, posvjedočila je i 30-godišnja Ella na Instagramu.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Naime, dok mama i tata nisu gledali, Balie je iskoristila priliku i uz pomoć flomastera bacila se na stvaranje novog umjetničkog djela za što je iskoristila i sestru Lumi. Urnebesne fotografije na kojima djevojčice poziraju pobojane flomasterima nasmijale su mnogobrojne pratitelje, a kako je Ella otkrila, u igru su dodale i krede pa je zabava tim bila veća. 'Ako ništa drugo, barem vam nije dosadno', poručili su obožavatelji Charlesu koji se također pohvalio umjetničkim rezultatom igre.

Ella Dvornik Izvor: Instagram

Ella Dvornik Izvor: Instagram


Inače, osim što su djevojčice u novom domu dobile puno više prostora za igru, kako unutar kuće, tako i vani, obje su dobile i posebne personalizirane sobe oko kojih su se Ella i Charles posebno potrudili. Balie je tako dobila sobu u kojoj prevladavaju ružičasti tonovi, dok u Luminoj glavnu riječ vodi vesela žuta boja. Djevojčice je u novim sobama dočekalo i pregršt igračaka, a koliko su bile oduševljenje, Ella je pokazala i u videosnimci koju je tada podijelila s mnogobrojnim obožavateljima.

Povezane vijesti

Magazin

Royals