Kad se male ruke slože, sve se može - pa i pobojati sestru flomasterima. Ovako nekako bi se ukratko mogla opisati najnovija dječja nepodopština iz doma Dvornik Pearce. Supružnici koji su se prije nekoliko tjedana iz Zagreba preselila u Istru, novi su dom u potpunosti podredili njihovim dvjema mezimicama - trogodišnjoj Balie Dee i jednogodišnjoj Lumi Wren, a da su djevojčice itekako iskoristile novi prostor i podrumsku kuhinju koja trenutno služi kao njihova igraonica, posvjedočila je i 30-godišnja Ella na Instagramu.

'BAREM NIJE DOSADNO' Kad se Balie dohvati flomastera ni Lumi nije pošteđena
Instagram 

Naime, dok mama i tata nisu gledali, Balie je iskoristila priliku i uz pomoć flomastera bacila se na stvaranje novog umjetničkog djela za što je iskoristila i sestru Lumi. Urnebesne fotografije na kojima djevojčice poziraju pobojane flomasterima nasmijale su mnogobrojne pratitelje, a kako je Ella otkrila, u igru su dodale i krede pa je zabava tim bila veća. 'Ako ništa drugo, barem vam nije dosadno', poručili su obožavatelji Charlesu koji se također pohvalio umjetničkim rezultatom igre.

'BAREM NIJE DOSADNO' Kad se Balie dohvati flomastera ni Lumi nije pošteđena
Instagram 

'BAREM NIJE DOSADNO' Kad se Balie dohvati flomastera ni Lumi nije pošteđena
Instagram 


Inače, osim što su djevojčice u novom domu dobile puno više prostora za igru, kako unutar kuće, tako i vani, obje su dobile i posebne personalizirane sobe oko kojih su se Ella i Charles posebno potrudili. Balie je tako dobila sobu u kojoj prevladavaju ružičasti tonovi, dok u Luminoj glavnu riječ vodi vesela žuta boja. Djevojčice je u novim sobama dočekalo i pregršt igračaka, a koliko su bile oduševljenje, Ella je pokazala i u videosnimci koju je tada podijelila s mnogobrojnim obožavateljima.