Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZAREDILA' SE ONLINE Marina Orsag nam je ispričala sve o novom zanimanju

Komičarka je uljepšala dan sretnim mladencima, Ivani Rajković i Matiji Špesu

 Izvor: Goran KovaZg Kovačević

Marina Orsag je hrvatskoj javnosti poznata kao uspješna komičarka koja iza sebe ima velik broj nastupa. Gledatelji su ju imali priliku gledati i u raznim emisijama poput 'Tvoje lice zvuči poznato', a odlično se snalazi i u ulozi voditeljice raznih događaja i projekata. No, vrijeme je došlo za još neke poslovne pothvate pa je slučajno otkrila još jedan talent. I da, ovo sigurno nitko nije očekivao. Naime, simpatična Zagrepčanka postala je, slobodno možemo reći, najvažnija osoba mladencima na dan njihovog vjenčanja. O čemu je točno riječ, Marina je otkrila u intervjuu za Story.hr.

Prije nekoliko dana za Vas je bio važan dan - 'vjenčali ste' mladence. Kako je uopće došlo do toga?

Mladenci su me kontaktirali i sa mnom podijelili ideju koja me oduševila. Inače, na vjenčanjima radimo stand up i eventualno vodim bacanja buketa i slično pa je shodno tome ovo bilo jedno predivno, novo iskustvo nakon šesnaest godina karijere. Nakon što su se javili, našli smo se na piću i odmah kliknuli, što je i njima, a i meni, puno značilo.

 Izvor: Privatni album

Rekli ste da ste se online 'zaredili'. Možete li nam opisati proces?

Ta dozvola ne vrijedi u Hrvatskoj. Mladenci su službeni dio kod matičara odradili dan prije, a ja sam bila zadužena za ceremonijalni dio zavjeta, razmjenu prstenja i slično. Bilo je jako uzbudljivo izgovarati te riječi: 'Uzimaš li ga za supruga, uzimaš li ju za suprugu'. Sami proces 'zaređivanja' je vrlo jednostavan, odete na neke od tih stranica, platite određeni iznos i stigne vam dozvola. Tko plati, može vjenčavati. S obzirom na princip dobivanja dozvole, čudno je kako to u Hrvatskoj još ne postoji, jer eto kod nas možeš biti i kriminalac na slobodi ako imaš dovoljno novaca.

Jeste li imali tremu?

Naravno. Imam tremu i prije svakog svog nastupa nakon toliko godina rada, a gdje neću imati pred jedan od najvažnijih dana u životu ljudi koju su me angažirali. S obzirom na to da vjerujem da će ostati zajedno zauvijek, ako nešto zeznem, to je to, to im je uspomena do kraja života.

 Izvor: Privatni album

Možemo li sada reći da je to još jedno Vaše zanimanje ili?

Možete. Mislim, već neko vrijeme razmišljam kako trebam složiti malo veći i konkretniji paket za vjenčanja jer osim stand upa, vješta sam i u stvaranju atmosfere i puštanju glazbe, pa zašto ne? A sad je još uletio i ovaj dodatak.

Rekli ste da ste i pjevali na vjenčanju. O kojoj pjesmi je riječ?

Da, jesam i to ni manje ni više prvi ples! To je spontano ispalo jer su oni imali DJ-a, a baš su htjeli da im netko uživo otpjeva pa je meni pripala i ta čast.

 Izvor: Privatni album

Kako su reagirali gosti? Jesu li mladenci bili zadovoljni?

Gosti nisu niti znali niti shvatili da pjevam jer sam se sakrila iza stupa. Malo zbog treme, ali najviše zbog toga što sam htjela da potpuni fokus za vrijeme prvog plesa bude na mladencima. Kasnije kad su gosti na razne načine saznali da sam to ja zapravo pjevala bili su u šoku. Čudili su se jako i hvalili me, što mi je, naravno, bilo jako drago. Mladenci su bili presretni jer su im iz više razloga prvi ples i ta pjesma bili bitni.

Povezane vijesti

Jeste li jedna od onih žena koja o svom vjenčanju razmišlja još od malih nogu ili se ne opterećujete?

Apsolutno se ne opterećujem. Kako bude bit će, ako bude. Meni je to samo papir zbog pravnih razloga i određenih situacija, a ljubav je tu ili nije, bez obzira na papir. A što se tiče samog čina vjenčanja, također mi je nebitno. Ako su prisutni svi koji me vole i koje ja volim, gdje smo, u čemu smo i ostalo je manje bitno.

Magazin

Royals