Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Alavanja: 'Sinčić Dan je odličan na putovanjima'

U novom broju Storyja

 Izvor: Privatni album

Iako su mu tek tri mjeseca, maleni Dan, sin voditeljice Anje Alavanje i ekonomista i nogometnog trenera Vedrana Viljev­ca, već je skupio dosta kilometara u kolicima. S roditeljima i polubraćom, devetogodišnjim Jakovom i šestogodišnjim Ivorom, već je bio na ljetovanju u Dalmaciji, Istri, a nedavno je posjetio otok Pag te Novi Vinodolski. Početkom kolovoza iz rodnog će Zagreba ponovno otputovati na dulji odmor uz more.
- Dan je odličan na putovanjima. Ne smeta mu promjena mjesta, hotela, kreveta, nezahtjevna je beba gdje god boravimo. Jako je živahan i znatiželjan za svoju dob, pa je ili na rukama ili sisa. U kolicima ne želi biti dulje od pet minuta i ljuti se ako ga se negdje odloži. Nedavno sam bila s dečkima sama na moru, bez Vedrana. Bilo je jako zanimljivo, najblaže rečeno. Kupala bih se s njima dok ne vidim da se nožice u kolicima miču, tada sam trčala Danu jer bi se probudio. Ili bih kartala s dečkima Uno dok mali sisa. Ponekad si izgledam kao luda hippie mama. Poseban su nam izazov stepenice i traženje hlada s obzirom na to da beba do godinu dana uopće ne smije na sunce - započela je Anja Alavanja za Story.

Cijeli razgovor s Anjom Alavanjom potražite u novom broju magazina Story koji je u prodaji od srijede, 8. srpnja 2021. godine, a u kojem vas očekuju i Family Mall kuponi s popustima do 60%.

 Izvor: AMZ

Magazin

Royals