Petrinja je ovih dana postala sportski centar Hrvatske. Drugo izdanje humanitarnog i sportskog spektakla Game Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić, ponovno je okupio zvjezdana imena hrvatskog sporta, predvođena našim proslavljenim tenisačem Marinom Čilićem, a sve s ciljem da se djeci Sisačko-moslavačke županije omoguće dva nova multifunkcionalna sportska igrališta. 

Sportski velikani Borna Ćorić, Ivan Dodig, Donna Vekić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Luka Modrić, Mario Mandžukić i mnogi drugi, zaigrali su tenis u parovima, a na koncu su slavili Marin Čilić i Luka Modrić. Zavidno znanje tenisa pokazao je nogometaš Mandžukić, koji je igrao s tenisačem Patrikom Jurinom, ali i naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić. 

'Mateo i ja odličan smo par, nismo se pripremali za turnir, samo smo se malo zagrijali. Rekla sam mu da ne brine, da ćemo se nekako snaći, i evo, stigli smo do polufinala', rekla nam je tenisačica Donna Vekić, kojoj su se posebno obradovali mališani na tribinama igrališta Osnovne škole Dragutina Tadijanovića u Petrinji. Klinci su se oduševili i dolaskom pjevačice Albine koja je zapjevala i nekoliko svojih hitova i na teniskom terenu zaplesala s najmlađima. 

Dražen Kokorić Luka Modrić i Marin Čilić

'Prvi put sam u Petrinji i uistinu mi je bilo teško vidjeti razrušeni grad. Ipak,  vidim da su ljudi uspjeli nastaviti sa životom i sretna sam što se u ovom gradu događa nešto ovakve važnosti i čast mi je biti dio ovog turnira. Marin me osobno pozvao jer me djeca jako vole, posebno moju pjesmu Tick-Tock. Meni se malo popela 'navrh glave', ali svaki put kad vidim dječje oduševljenje, imam osjećaj da je izvodim prvi put. Izvela sam i pjesmu 'Imuna na strah' koja stvarno šalje poruku simboličnu i za ovaj turnir, a to je da kada oko sebe imaš ljude koji te podržavaju - imun si na strah', rekla nam je Albina. 

Iako joj je liječnik zabranio aktivnosti, jer je u sedmom mjesecu trudnoće, supruga Marina Čilića, psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata također je došla podržati turnir, a prije samog održavanja preuzela je i brigu oko organizacije. 'Unatoč trudnoći, ništa mi nije teško jer mislim na krajnji, plemeniti cilj i vraćanje osmijeha na lica djece', rekla je Kristina, dok je Marin Čilić zahvalio svim okupljenima te izrazio nadu da će i sljedeće godine turnir nadmašiti očekivanja. 

Sudionicima su se podijelile i medalje petrinjskog umjetnika Valentina Valenta, izrađene od petrinjske crvene terakote.