Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

pravi horor

PREMINULA INFLUENCERICA Snimala selfie pa pala u provaliju

Autor Tonia Malić
Autor Tonia Malić

Ovaj nesretni slučaj dogodio se u subotu oko 11 sati, a Sofia je na izlet stigla s tri prijateljice koje su vidjeli trenutak kada je influencerica pala u provaliju

Izvor: Privatni album

Influencerica Sofia Cheung preminula je u 33. godini nakon što je pokušala snimiti selfie iznad slapa u parku Ha Pak Lai u Hong Kongu, javljaju strani mediji. Instagram zvijezda navodno je izgubila ravnotežu, poskliznula se i pala s pet metara u provaliju. 

Ovaj nesretni slučaj dogodio se u subotu oko 11 sati, a Sofia je na izlet stigla s tri prijateljice koje su vidjeli trenutak kada je influencerica pala u provaliju. Odmah su pozvale hitnu pomoć koja je došla za nekoliko minuta, ali mladoj ženi nije bilo spasa. Na mjestu su ju proglasili mrtvom. 

Djevojka koja je gradila karijeru influencerica i prije ovog nesretnog događaja objavljivala je fotografije s visokih i opasnih litica. Na njezinom Instagram profilu možemo vidjeti kako je bila ljubiteljica adrenalin, a njezin moto glasio je: 'Život bi trebao biti zabavan, a ne glup'. 

Brojni pratitelji, prijatelji i obitelj ne mogu vjerovati da njihove Sophie više nema. Na društvenim mrežama opraštaju se od, kako pišu, najzabavnije osobe koja je svijet napustila prerano. 'Ova vijest me baš pogodila. Počivaj u miru, a drugim osobama neka ovo bude pouka - ljudi nemojte raditi ovakve gluposti zbog glupih fotografija', samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Izbor Urednika

Royals