Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMINULA INFLUENCERICA Snimala selfie pa pala u provaliju

Autor Tonia Malić

Ovaj nesretni slučaj dogodio se u subotu oko 11 sati, a Sofia je na izlet stigla s tri prijateljice koje su vidjeli trenutak kada je influencerica pala u provaliju

  Izvor: Privatni album

Influencerica Sofia Cheung preminula je u 33. godini nakon što je pokušala snimiti selfie iznad slapa u parku Ha Pak Lai u Hong Kongu, javljaju strani mediji. Instagram zvijezda navodno je izgubila ravnotežu, poskliznula se i pala s pet metara u provaliju. 

Ovaj nesretni slučaj dogodio se u subotu oko 11 sati, a Sofia je na izlet stigla s tri prijateljice koje su vidjeli trenutak kada je influencerica pala u provaliju. Odmah su pozvale hitnu pomoć koja je došla za nekoliko minuta, ali mladoj ženi nije bilo spasa. Na mjestu su ju proglasili mrtvom. 

Djevojka koja je gradila karijeru influencerica i prije ovog nesretnog događaja objavljivala je fotografije s visokih i opasnih litica. Na njezinom Instagram profilu možemo vidjeti kako je bila ljubiteljica adrenalin, a njezin moto glasio je: 'Život bi trebao biti zabavan, a ne glup'. 

Brojni pratitelji, prijatelji i obitelj ne mogu vjerovati da njihove Sophie više nema. Na društvenim mrežama opraštaju se od, kako pišu, najzabavnije osobe koja je svijet napustila prerano. 'Ova vijest me baš pogodila. Počivaj u miru, a drugim osobama neka ovo bude pouka - ljudi nemojte raditi ovakve gluposti zbog glupih fotografija', samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image