Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAPLAKALA OD SREĆE!

Dubrovkinja Ora Antonia Ivanišević nova je Miss Universe

Autor Karmen Miletić
Autor Karmen Miletić

Izbor između 15 ljepotica održao se u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade

Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Nakon najdužeg mandata u povijesti Miss Universe Hrvatske koji je potrajao čak godinu i četiri mjeseca Miss Universe Hrvatske 2020., Zadranka Mirna Naiia Marić predala je krunu novoj pobjednici - Ori Antoniji Ivanišević koja je zaplakala od sreće. Kako donosi Jutarnji list, 20-godišnja brineta visoka je 185 cm i studentica je managementa u turizmu na RIT Dubrovnik. Profesionalno se bavila odbojkom te sudjelovala na velikim međunarodnim natjecanjima. 

Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Među finalisticama, između ostalog, istaknula se i odgovorom na pitanje o ulozi Ujedinjenih naroda za koje je znala da su osnovani 1945. godine, a da su potpisnice željele zajedništvo i mir za što se i danas zalažu te osvojila žiri.

Prvom pratiljom i Miss simpatičnosti u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade proglašena je  Lorena Mustać, a drugom Ozana Franović. Gledatelje je kroz program vodila također bivša Miss Universe Jelena Glišić i Davor Garić, a u glazbenom dijelu programa sudjelovali su Maja Bajamić i Jacques Houdek.

Ozana Franović, Ora Antonia Ivanišević, Lorena Mustać
Ozana Franović, Ora Antonia Ivanišević, Lorena Mustać
Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Miss Universe najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom čak 69 godina koji svake godine gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta. 

Izbor Urednika

Royals