Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MJESEC DANA OD POROĐAJA Jelena Petrović: 'Briga oko bebe cijedi kilograme'

Rodila je početkom lipnja

 Izvor: Instagram

Početkom lipnja, jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Jelena Petrović (ex Marinović) je na svijet donijela sina, kojemu su ona i suprug Antonio dali ime Niko. Sreću su skrivali prva dva tjedna kako bi u potpunosti uživali u počecima novog života. Unatoč tome što je dječak uranio, i mama i beba su dobro. Jelena se polako vraća i poslu, što znači da je aktivna i dalje na društvenim mrežama. Samo mjesec dana nakon porođaja dobila je puno komplimenata na temelju izgleda pa je odlučila ispričati svoju priču o kilogramima. 

'Kao što rekoh, u trudnoći sam dobila 20 kilograma. Ne mogu reći da sam nešto ludo pretjerivala u hrani, jela sam zdravo, raznovrsno, no opet sam si i udovoljavala trudničkim željama (čitaj slatko)', započela je Jelena koja je na Instagram objavila nekoliko fotografija nakon porođaja - tri dana, pet dana nakon i slično. Kako je otkrila, tri dana nakon rođenja sina, izgubila je sedam kilograma. 

'Prvo ću reći da ja nikad nisam bila neka prirodna mršavica. Dakle, hoće to kod mene ako se previše opustim, kao što i kile dosta lako padnu kada malo pripazim', objasnila je novopečena mama koja ističe kako se ne drži nikakve posebne dijete. 'Dojim i ne bih htjela time utjecati na količinu mlijeka. Polako kile silaze same po sebi, a i briga oko bebe cijedi. Ostalo mi je još cca šest kilograma od porođaja koje želim i hoću skinuti, ali pomalo', zaključila je i istaknula da treba imati na umu da žensko tijelom tijekom trudnoće odradi veliki posao i da su sve ostalo slatke muke. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals