Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZAZOVI ZAPOSLENE MAME

Glumica iznenadno postala slavna: 'Izdajala sam mlijeko u pauzama na setu'

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

'Rodila sam netom prije snimanja pa je na kostimu dodatni patentni zatvarač kako bih mogla izdajati mlijeko u pauzama na snimanju', priznala je popularna glumica

Izvor: Profimedia

Sophia Di Martino proteklih je tjedana najpopularnija glumica na internetskom portalu IMDb posvećenom filmskoj industriji. Njezin profil najviše je puta pregledan, a iznenadnu slavu donijela joj je uloga Sylvie u seriji ‘Loki’ koja je nastala prema Marvelovu stripu. Nedavno je Britanka otkrila nekoliko detalja o samom snimanju i procesu audicija.

Koliko ste o samom scenariju i radnji znali na audiciji?
Apsolutno ništa! Sama sam snimila audicijski video i nikoga nisam upoznala. Znala sam redateljicu Kate Herron, ali nisam znala na čemu radi. Scena koju su mi rekli da snimim bila je jako kratka, o dvoje ljudi koji razgovaraju tijekom vožnje vlakom. Zvali su se Bob i Sarah, ali to su lažna imena kako ne bih imala pojma o čemu je riječ.

Što vam se najviše sviđa kod vašeg lika?
Jako mi je bio važan način na koji se bori. Počeli smo trenirati u siječnju 2020. i dogovorili smo se da ona treba biti kao ulična borkinja, a ne kao Loki koji se elegantno tuče. Ne baletanski poput njega, nego da pokaže brutalnu snagu i koliko zapravo voli borbe. To mi je baš pomoglo da bolje upoznam Sylvie, a činjenica da uživa u tučnjavama daje joj vrckavost koja me privukla i zbog koje mi je uloga posebna.

Vaš kostim ima i neke posebnosti?
Rodila sam netom prije nego što smo počeli snimati seriju i nije lako biti zaposlena mama. No briljantna kostimografkinja Christine Wada dizajnirala je moj kostim i dodala skriveni patentni zatvarač kako bih lakše mogla izdajati mlijeko i hraniti bebu u pauzama između snimanja scena. To su male, ali velike stvari koje su mi olakšale da radim i budem roditelj. Zauvijek ću joj biti zahvalna.

Izbor Urednika

Royals